Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ

Κοπή πίτας της εταιρίας LOGON Α.Ε.

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2016 0:00

 

Την ετήσια εκδήλωση της κοπής πίτας πραγματοποίησε και φέτος η εταιρία πληροφορικής Logon A.E. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 13 Φεβρουαρίου,», σε ένα εορταστικό και ζεστό περιβάλλον στο εστιατόριο "Εν Λαρίση", παρευρέθηκαν όλοι οι συνεργάτες της εταιρίας από Λάρισα και Αθήνα, απολαμβάνοντας την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να γνωριστούν καλύτερα .

Η κοπή της πίτας έγινε από τον πρόεδρο της εταιρίας κ. Χριστόφορο Στέλιο και την αντιπρόεδρο κ. Βάσω Τσιακμάκη Χρήστου. Ακολούθησαν βραβεύσεις από τη διοίκηση αλλά και τα στελέχη της εταιρίας ενώ πέρα από το καθιερωμένο φλουρί, πραγματοποιήθηκαν κληρώσεις με δώρα για τους παρευρισκόμενους.

Αναλυτικά, από τη διοίκηση της Logon Α.Ε. βραβεύτηκαν:

* Ο κ. Αναστάσιος Καρακούλιας, υπεύθυνος Τμήματος Πωλήσεων για την 20ετή προσφορά του στην εταιρία.

* Ο κ. Χρήστος Μπέλλος, υπεύθυνος Τμήματος ERP για την 10ετή προσφορά του στην εταιρία.

Η ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρίας τις προηγούμενες μέρες μεταξύ των στελεχών, ανέδειξε τους καλύτερους συνεργάτες της χρονιάς, οι οποίοι βραβεύτηκαν και τους απονεμήθηκαν τα αντίστοιχα κύπελλα.

1. Στον Χρήστου Μηνά, για την εκλογή του ως «Ο συνεργάτης της χρονιάς 2015 για όλη την εταιρία»

2. Στον Μητσό Ιωάννη, για την εκλογή του ως «Ο συνεργάτης της χρονιάς 2015, για το Τμήμα Πωλήσεων – Διοικητικού προσωπικού»

3. Στον Χρήστου Μηνά, για την εκλογή του ως «Ο συνεργάτης της χρονιάς 2015, για το Τμήμα Software»

4. Στον Κατσιάνη Βασίλειο, για την εκλογή του ως «Ο συνεργάτης της χρονιάς 2015, για το Τμήμα Hardware»

Επιπλέον έγινε κλήρωση που ανέδειξε τους τυχερούς της βραδιάς χαρίζοντας ένα τριήμερο ταξίδι για δύο άτομα αλλά και δωροεπιταγές αντίστοιχης αξίας. Η Logon A.E., παρόλες τις ιδιαιτερότητες της αγοράς , παραμένει πιστή στον θεσμό που καθιέρωσε πάνω από 20 έτη. Η επιβράβευση των στελεχών (ηθική και υλική) και η αναγνώριση των προσπαθειών τους αποτελεί για την εταιρία αναπόσπαστο κομμάτι της ομαλής λειτουργίας της. Σημειώνεται ότι η Logon A.E. έχοντας ως έδρα τη Λάρισα και γραφείο στην Αθήνα, δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής από το 1988, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις υψηλών απαιτήσεων. Με πλήθος εγκαταστάσεων σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει να επενδύει σε νέες τεχνολογίες, εξειδικευμένες λύσεις για επιχειρήσεις αλλά και στον ανθρώπινο παράγοντα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass