Απονομή πιστοποιητικών 2014-2015 και κοπή πίτας 2016 των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Φανής Καράτζου

Δημοσίευση: 16 Φεβ 2016 8:07

 

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή μαθητών και γονέων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 η εκδήλωση “Απονομής των 110 πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας” και “Κοπή Πίτας του 2016” των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Φανής Καράτζου. Την εκδήλωση κόσμησε η ιδιαίτερη γραπτή αναγνώριση από τον εξεταστικό φορέα του Πανεπιστημίου του Cambridge για τη διαχρονική προσφορά της κας Καρατζου στην εκπαίδευση στην αγγλική γλώσσα, βασισμένη πάντα στην πρωτοποριακή επικοινωνιακή μέθοδο.

Η κα Καράτζου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και παρουσίασε το θέμα της «Τι Κάνει Ένα Σχολείο και Έναν Εκπαιδευτικό Σπουδαίο».

Ακολούθησαν οι ενδιαφέρουσες ομιλίες του ψυχολόγου κου Δημοσθένη Παναγιώτου με θέμα: «Η Σημαντικότητα του Πρώιμου Σχεδιασμού για το Επαγγελματικό Αύριο Ενός Παιδιού», του εκπροσώπου της “Express Publishing” κου Νίκου Αναγνώστου, με θέμα: «Ενισχύοντας την Συναισθηματική Νοημοσύνη των Μαθητών» και τέλος του εκπροσώπου του Πανεπιστημίου του Cambridge, κ. Stephen Taylor με θέμα: “Τι Προσφέρει η Συμμετοχή στις Εξετάσεις Cambridge σε Μικρούς και μεγάλους μαθητές”.

Ακολούθησε η απονομή των Τίτλων Γλωσσομάθειας που ήταν οι ακόλουθοι:

2 Starters, 7 Movers, 11 Flyers, 10 KET, 2 PET, 14 FCE, 6 CPE, 12 ECCE, 18 ECPE, 1 TOEIC C1, 4 ESB B2, 1 ESB C2, 4 MSU, 2 DELF A1, 2 DELF B1 1 Zertifikat Β2, 2 ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΠΓ Β2, στους οποίους έδωσαν δώρα η Combo books και ο εκδοτικός Οίκος Grivas Publications.

Τις εντυπώσεις έκλεψαν οι μαθητές με την εκπληκτική παρουσίαση αποσπάσματος του πασίγνωστου μουσικού έργου «Η Μελωδία της Ευτυχίας», με διδασκαλία και σκηνοθεσία της κας Φανής Καράτζου και συνοδεία πιάνου από την κα Μαρία Ρουκά.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πίτας, τυχεροί της χρονιάς ήταν ο Δοδουντσάκης Δημήτρης και η Ζουμπουλίδου Δέσποινα, οι οποίοι κέρδισαν από ένα tablet, προσφορά των Εκδοτικών Οίκων Express Publishing και Grivas Publications αντίστοιχα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass