Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας για το ψηφοδέλτιο

Δημοσίευση: 02 Ιαν 2015 22:56 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:23

Με αφορμή το θέμα της συγκρότηση του ψηφοδελτίου στο ν. Λάρισας από το ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώθηκε πως «η Νομαρχιακή Επιτροπή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, συναισθανόμενη την ιστορική ευθύνη που αναλαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της ανατροπής της υφιστάμενης πολιτικής και ενόψει της καθοριστικής για την Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αριστερά, εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιανουαρίου, ανέλαβε με αίσθημα ευθύνης τις σχετικές πρωτοβουλίες για τη συγκρότηση του τοπικού ψηφοδελτίου.

Ενός ισχυρού ψηφοδελτίου νίκης το οποίο να εκφράζει την οικοδόμηση μιας ευρείας κοινωνικής και πολιτικής συμμαχίας, περιφρουρώντας τις αξίες και τις αρχές της Αριστεράς.

Η πρόταση, η οποία θα κατατεθεί στην Κεντρική Επιτροπή Ψηφοδελτίου του κόμματος, έχει συμπεριλάβει αγωνιστές και προσωπικότητες με απήχηση στην τοπική κοινωνία, με δράση στις συλλογικότητες, επιλογές οι οποίες έχουν να προσφέρουν χωρίς ιδιοτέλεια, στον αγώνα για την ανατροπή» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass