ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Δύο ξεχωριστές συγκεντρώσεις για το ασφαλιστικό

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2016 0:36

 

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Με σύνθημα "Όχι στην ψήφιση του νόμου για το ασφαλιστικό" εκατοντάδες κάτοικοι των Φαρσάλων συμμετείχαν στις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και του ΠΑΜΕ σε δύο ξεχωριστές συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν στα Φάρσαλα. Η συμμετοχή στις κινητοποιήσεις ήταν πολύ μεγάλη και τα πάντα ήταν κλειστά στην πόλη των Φαρσάλων πλην των πολυκαταστημάτων.

Τα σχολεία και διάφορες δημόσιες υπηρεσίες υπολειτούργησαν, τα καταστήματα ήταν κλειστά, ενώ ο Εμπορικός Σύλλογος συμμετείχε στις εκδηλώσεις των Αθηνών.

Όσον αφορά στις δύο συγκεντρώσεις, η συγκέντρωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του στους Έξι Δρόμους, με ομιλητή τον πρόεδρο του Ε.Κ. κ. Γρηγόρη Γούσιο, ενώ ακολούθησε η συγκέντρωση του Συνδικάτου Οικοδόμων και του ΠΑΜΕ στην πλατεία Δημαρχείου με ομιλητή τον πρόεδρο του Συνδικάτου Οικοδόμων κ. Απόστολο Αναγνώστου. Στις δύο συγκεντρώσεις οι ομιλητές εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για την οικονομική κατάσταση της χώρας και αναφέρθηκαν στην ανελέητη επίθεση που υφίστανται στα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, οι έμποροι, οι αγρότες και άλλα χαμηλόμισθα κοινωνικά στρώματα, ενώ τονίστηκε και το πρόβλημα της ανεργίας που μαστίζει τη χώρα και αναγκάζει πολλούς νέους να φεύγουν στο εξωτερικό.

Μετά το τέλος των ομιλιών εκδόθηκαν ψηφίσματα στα οποία καταδικάζεται η στάση της κυβέρνησης σε διάφορα θέματα, με επίκεντρο το Ασφαλιστικό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass