ΣΤΟΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΡΟΔΙΑΣ – ΣΚΑΜΝΙΑΣ

«Κόλλησε» βυτιοφόρο με προπάνιο

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2016 0:14
«Με δική τους ευθύνη» διέρχονται οι οδηγοί τον δρόμο Ροδιάς – Σκαμνιάς. Η ευθύνη της πολιτείας όμως πού είναι; «Με δική τους ευθύνη» διέρχονται οι οδηγοί τον δρόμο Ροδιάς – Σκαμνιάς. Η ευθύνη της πολιτείας όμως πού είναι;

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Στις απόκρημνες και επικίνδυνες κατηφόρες στην ορεινή περιοχή του Κάτω Ολύμπου Γκουνταμάνι, στον δρόμο Σκαμνιάς – Ροδιάς «κόλλησε» μεγάλο φορτηγό – βυτιοφόρο γεμάτο προπάνιο δημιουργώντας πρόβλημα στην κυκλοφορία του επαρχιακού αυτού δρόμου, αλλά και άλλους κινδύνους.

Ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες κατάγεται από τη Βόρεια Ελλάδα στην προσπάθειά του να αποφύγει τη διέλευση από τα Τέμπη και τα μπλόκα των αγροτών θέλησε να βρει διέξοδο από άλλη οδό. ΄Ετσι, «έμπλεξε» σε ένα ακατάλληλο δρόμο, ακόμα και για επιβατικά οχήματα, πόσο μάλιστα για ένα τεράστιο όχημα.

Από διερχόμενους οδηγούς ενημερώθηκε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σκαμνιάς κ. Κώστας Μωραΐτης ο οποίος σε συνεργασία με τον οδηγό του οχήματος προσπαθούσαν να βρουν λύση ώστε να απεμπλακεί το όχημα, να συνεχίσει την πορεία του, αλλά και να ανοίξει ο δρόμος.

Αμέσως ο κ. Μωραΐτης ενημέρωσε την Άμεση Δράση, την Τροχαία, αλλά και το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας ώστε να διακοπεί η κυκλοφορία στον συγκεκριμένο δρόμο από Σκαμνιά προς Ροδιά και αντίστροφα.

«Να διακοπεί η κυκλοφορία για μεγάλα οχήματα και να υπάρχει περιπολικό τόσο από Σκαμνιά όσο και από Ροδιά ώστε να μην ανεβαίνουν ή κατεβαίνουν αυτά τα οχήματα γιατί υπάρχει άμεσος κίνδυνος για τους διερχόμενους οδηγούς και επιβάτες», δήλωσε χθες το βράδυ στην «Ε» ο κ. Μωραΐτης.

Οι προσπάθειες απεγκλωβισμού του βυτιοφόρου οχήματος γεμάτο προπάνιο συνεχίστηκαν μέχρι αργά τη νύχτα, ενώ κρίθηκε απαραίτητη η χρήση γερανού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δρόμος Ροδιάς –Σκαμνιάς είναι ένας από τους πλέον δύσκολους και επικίνδυνους δρόμους γι’ αυτό και υπάρχει σχετική πινακίδα έξω από τη Σκαμνιά και έξω από τη Ροδιά όπου ενημερώνει τους οδηγούς ότι… διέρχονται με δική τους ευθύνη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass