ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ

Οι μαραθωνοδρόμοι ενίσχυσαν τον «Αριστέα» Γιάννουλης

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2016 23:36

 

Κατόπιν πρότασης του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας προς την Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), την οποία και απεδέχθη το Διοικητικό της Συμβούλιο, έγινε δωρεά ποσού, ύψους 5.500 ευρώ, στη Δομή Γιάννουλης του Παραρτήματος Α.μεΑ. Λάρισας «Ο Αριστεύς» του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Τη δωρεά παρέλαβε για λογαριασμό του Κ.Κ.Π.Π.Θ. η πρόεδρος του Δ.Σ., κ. Δ. Ριζούλη, σε τελετή που έγινε στο μουσείο Μπενάκη, στην Αθήνα, από τον πρόεδρο της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, κ. Ν. Γούλα και τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Κ. Παναγόπουλο.
Το ποσό αυτό συγκεντρώθηκε από τα χρήματα που κατέβαλαν οι αθλητές, ως συμμετοχή, στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών 2015 «Γρηγόρης Λαμπράκης», με σκοπό να διατεθούν σε Φορείς - Ιδρύματα - Συλλόγους, που έχουν κοινωφελή και ανθρωπιστικό σκοπό.
Η ευγενική δωρεά της ΕΟΣΛΜΑ-Υ θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ποιοτική και λειτουργική αναβάθμιση των εκπαιδευτικών εργαστηρίων της Δομής Γιάννουλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass