Μετακινήσεις δικαστών- εισαγγελέων δικαστηρίων της Λάρισας

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2015 11:25 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 17:31

 

Μετακινήσεις και τοποθετήσεις δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών ανακοινώθηκαν χθες από τον Άρειο Πάγο και όσον αφορά τα δικαστήρια της Λάρισας, έχουν ως ακολούθως:

Μετατίθεται η Πρόεδρος Εφετών Χρυσούλα Χαλιαμούρδα στο Εφετείο  Θεσσαλονίκης.

Μετατίθενται οι κάτωθι Εφέτες ως εξής: Στο Εφετείο Αθηνών, Σοφία Πανουτσακοπούλου του Αναστασίου, στο Εφετείο Λάρισας, Μαρία-Μάριον Δερεχάνη του Βασιλείου και Ευαγγελία Γίτση του Δημητρίου, στο Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας, Γλυκερία Καραναστάση του Ευαγγέλου, στο Εφετείο Θεσσαλονίκης, Πολυξένη Κυπαρίσση του Χρήστου, στο Εφετείο Θράκης, Μαρία Γουλιανού του Δημητρίου, στο Εφετείο Ιωαννίνων, Χαράλαμπος Μαυρίδης του Νικολάου.

Μετατίθενται στο Εφετείο Λάρισας: Ηλίας Τουλίγκος του Αναστασίου, Ανθία Τσαφίτσα του Ιωάννη, Αθηνά Μίξιου του Νικολάου, Μαρία Τσιρωνίδου του Κωνσταντίνου, Παναγιώτης Μολυβδάς του Αποστόλου, Ελένη Μούρτζη του Κωνσταντίνου, Βήλη Χρηστίδου του Γεωργίου. Μετατίθενται οι κάτωθι Πρόεδροι Πρωτοδικών ως εξής: Στο Πρωτοδικείο Λάρισας: Αικατερίνη Παπαγιάννη του Θωμά-Κυριάκου, Στυλιανή Σωτηροπούλου του Μιχαήλ, Χρήστος Χατζηκωνσταντίνος του Βασιλείου.

Μετατίθενται οι κάτωθι Πρωτοδίκες ως εξής: Στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης (από τη Λάρισα) ο Κωνσταντίνος Χαρίσης του Δημητρίου. Στο Πρωτοδικείο Λάρισας οι: Κωνσταντίνος Βαΐτσης του Αχιλλέα, Πέτρος Κομισόπουλος του Σωτηρίου, Λάμπρος Μανώλης του Γεωργίου, Χριστίνα Κουλούλα-Παπαγιάννη του Ελευθερίου.

Στο Πρωτοδικείο Τρικάλων μετατίθεται (από τη Λάρισα) ο Κωνσταντίνος Χονδρόσμος του Δημητρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass