«Βασίλεψαν»…με κρεατόπιτα οι Λιβαδιώτες της Ελασσόνας

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2016 6:15

 

ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Είναι καθιερωμένο οι Λιβαδιώτες της Ελασσόνας να κόβουν τη δική τους παραδοσιακή πίτα, την Λιβαδιώτικη κρεατόπιτα, για να πάει καλά ο νέος Χρόνος.

Έτσι έγινε και φέτος, στην ταβέρνα «στου Θωμά», εκεί όπου ο Σύλλογος Λιβαδιωτών Ελασσόνας «Ο ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ», που έχει ιδρυθεί το 1981, τήρησε το έθιμο της βασιλόπιτας του Νέου Χρόνου.

Εκεί, ανακοινώθηκε ότι η «σκυτάλη» για τη συνέχεια του συλλόγου δόθηκε σε νεότερες ηλικίες με διάθεση και όρεξη για δράση και έργο. Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. του συλλόγου απαρτίζεται από τις κυρίες: Πόπη Φώλλα – Γκατζιούρα(πρόεδρος) / Μαίρη Λέκκα – Στημονιάρη / Μαρία Γκανάτσιου / Άννα Γάτσα – Μιχαλέα / Αλεξάνδρα Κατσιούρα – Φώλλα / Έφη Λέκκα – Τσιαβέ / Πόπη Μαντέλα – Λιάκου / Ραφαέλα Κωστοπούλου.  

Στην όμορφη γιορτή των Λιβαδιωτών Ελασσόνας παραβρέθηκαν: ο βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, οι αντιδήμαρχοι Δήμ. Λέκκας, Αναστ. Γκατζιούρας, Αστ. Στούπας, ο πρ. βουλευτής Γιάννης Παπαδημόπουλος, ο διοικητής του Α.Τ. Ελασσόνας Πέτρος Μουταφίδης, δημοτικοί σύμβουλοι, εκ μέρους της εφημερίδας «ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ» ο Αχιλλέας Κίτσας, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής και οικογένειες Λιβαδιωτών και φίλων τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass