Απεβίωσε ύστερα από σοβαρά εγκαύματα η Αλόμα

Δημοσίευση: 20 Μαϊ 2015 21:47 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 17:29

Σε ηλικία 67 ετών άφησε την τελευταία της πνοή η γνωστή τρανσέξουαλ συνδικαλίστρια και παλαιά τηλεπερσόνα Αλόμα. Ύστερα από μία πυρκαγιά που ξέσπασε σπίτι της πριν περίπου μια εβδομάδα νοσηλεύτηκε με πολλαπλά εγκαύματα στο νοσοκομείο, οι γιατροί προσπάθησαν με κάθε τρόπο να την κρατήσουν στη ζωή αλλά δεν τα κατάφεραν.

Η Αλόμα ή κατά τον κόσμο Μπάμπης Ταμουτζίδης αγωνίστηκε για τα δικαιώματα των τρανσέξουαλ και των γυναικών της Συγγρού. Τη δεκαετία του 1980 εμφανίστηκε πολλές φορές στην τηλεόραση καθώς επίσης δεν ήταν και λίγες οι φορές που η προσωπική της ζωή έγινε πρωτοσέλιδο.

Ένα άτομο που ζούσε μέσα στη μοναξιά μόνο με το κατοικίδιο της και αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια. Η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση, τον περασμένο Νοέμβριο όπου και αποκάλυψε ότι έγινε τραβεστί για λόγους επιβίωσης.

Ιδιαίτερα γνωστή στους Λαρισαίους εμφανίστηκε για τελευταία φορά στη διαμαρτυρία των τραβεστί στη πλατεία Ταχυδρομείου τον Ιούνιο 2013

Μέλη του κινήματος με επικεφαλής τον Αλόμα διαμαρτυρήθηκαν τότε για την έξωση που τους έγινε από το γραφείο του ΠΑΚΙ και καταγγέλλουν μάλιστα γνωστό Λαρισαίο επιχειρηματία που αγόρασε το οίκημα.

Στη διάρκεια της διαμαρτυρίας άγνωστοι επιχείρησαν να διακόψουν την εκδήλωση σκίζοντας το πανό διαμαρτυρίας που είχαν αναρτήσει, γεγονός που κατήγγειλε η Αλόμα ενώ την ίδια ώρα έστρεψε τα βέλη του και προς την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, που δεν μερίμνησε για την προστασία τους. 

Ι.Π

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass