Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ:

«Προϋπολογισμός προχειρότητας»

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2016 0:58

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Για «προχειρότητα» σε ό,τι αφορά τη σύνταξη του προϋπολογισμού του Δήμου Τεμπών κάνει λόγο ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας της παράταξης «Νέα Δύναμη» κ. Γιώργος Μανώλης.

 Ο κ. Μανώλης επανέρχεται στο ζήτημα σημειώνοντας ότι σαν αντιπολίτευση επισήμαναν «την προχειρότητα σύνταξης του προϋπολογισμού».

Ο επικεφαλής τα μείζονος μειοψηφίας στον Δήμο Τεμπών σημειώνει με δήλωσή του στην «Ε» ότι «ο δήμαρχος όμως τότε επέμενε και μας κατηγορούσε ότι δεν έχουμε δίκαιο και ότι ο προϋπολογισμός συντάχθηκε από συμβούλους του, σύμφωνα με τις σχετικές εγκυκλίους του υπουργείου. Δυστυχώς όμως για τον ίδιο η υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, επέστρεψε τον προσφάτως ψηφισθέντα προϋπολογισμό 2016 για να διορθωθεί και να κατατεθεί ξανά προς έγκριση.

Ο προϋπολογισμός του οικονομικού έτους 2016 ψηφίζεται για τρίτη φορά από την οικονομική επιτροπή και για δεύτερη φορά από το Δημοτικό Συμβούλιο Τεμπών. Και ο κ. Μανώλης συνεχίζει: «αυτό είναι κατάντια και ταυτόχρονα πανελλήνια πρωτοτυπία!

 Ελπίζουμε και ευχόμαστε, σαν αντιπολίτευση να είναι και η τελευταία, για να μην εκτίθεται ο δήμος.

 Επίσης πιστεύουμε το πάθημα να έγινε μάθημα στον δήμαρχο και να είναι η τελευταία φορά που αναθέτει σε αμειβόμενους συμβούλους του, τη σύνταξη του προϋπολογισμού του δήμου μας. Άραγε πώς έγινε η πληρωμή αυτών των συμβούλων; Υπάρχει αυτή η οικονομική πολυτέλεια από τη δημοτική αρχή και δεν το γνωρίζουμε;

Τέλος προτείνουμε και παροτρύνουμε τον δήμαρχο κ. Κολλάτο να εμπιστεύεται τους υπαλλήλους του Δήμου Τεμπών για θέματα λειτουργίας των υπηρεσιών. Οι υπάλληλοι γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα μας πως πρέπει να διαχειριστούν θέματα σωστής λειτουργίας του δήμου και είναι υπεύθυνοι και υπόλογοι όχι μόνο στους πολιτικούς τους προϊσταμένους, αλλά και τους πολίτες του δήμου με τους οποίους συναλλάσσονται καθημερινά. Μόνο έτσι δεν θα ξανασυμβούν αυτά τα τραγελαφικά λάθη σε μια τόσο κορυφαία πολιτική απόφαση όπως είναι η ψήφιση του προϋπολογισμού. Διότι αποδεικνύεται ότι οι διοικούντες τον Δήμο Τεμπών δεν μπορεί να τα γνωρίζουν όλα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass