Χόρεψαν και βράβευσαν οι Γριζανίτες

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2016 0:46

Τον ετήσιο χορό πραγματοποίησε ο Σύλλογος των Απανταχού Διαμενόντων Γριζανιτών Λάρισας στο κοσμικό κέντρο "Ανεμόμυλος".

Η εκδήλωση άρχισε με το χαιρετισμό του προέδρου του συλλόγου κ. Άγγελο Σωτηρίου, ο οποίος αναφέρθηκε στις δραστηριότητες και τους στόχους του συλλόγου και ευχαρίστησε τους επίσημους προσκεκλημένους, τους χορηγούς και όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην υπουργός και βουλευτής Τρικάλων κ. Κων. Σκρέκας, οι βουλευτές Λάρισας κ. Βασίλειος Κόκκαλης και Χρήστος Κέλλας, ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Αθανάσιος Μεριβάκης, ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Νίκος Καλτσάς, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Βασίλειος Αναγνωστόπουλος, ο πρόεδρος ΠΕΛΛΙΝΑ Δήμου Φαρκαδόνας κ. Κων. Κοκκινίδης, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος Ομοσπονδίας Εξωτερικών Φρουρών Φυλακών Ελλάδος κ. Ιωάννης Αναγνώστου, ο διευθυντής του Λυκείου Φαρκαδόνας κ. Βάιος Μαλέκας, ο προϊστάμενος Δασαρχείου κ. Αθανάσιος Μιχαήλ, η αντιπρόεδρος Γυναικών Γριζάνου κ. Βάσω Καλούσιου - Μπακλαβά.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι επιτυχόντες μαθητές ΑΕΙ-ΤΕΙ: Αλεξανδρής Αθανάσιος, Γιαννηνάσιου Αναστασία, Γιαννηνάσιου Ζωή, Γκατζούνη Δήμητρα, Γούλας Νέστορας, Ζάχου Ελένη, Καραμουσλή Παρασκευή, Κατσαρός Γεώργιος, Κούτσικος Γεώργιος, Ιγγλέζου Ειρήνη, Μπακλαβάς Δημήτ., Παπάς Αριστείδης, Τέλιος Γεώργιος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass