ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΟΝΝΕΔ-ΔΑΠ

Κατασκευές από ανακυκλώσιμα έγιναν τρόφιμα για συσσίτια

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2016 20:59

Μια πρωτοπόρα δράση από μέλη και στελέχη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ΟΝΝΕΔ Λάρισας, που συνδυάστηκε με τις γιορτές των Χριστουγέννων ολοκληρώθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία.

Η δράση – πρωτοβουλία «ChristmasBazaar 2016» είχε να κάνει με την δημιουργία ενός πλήθους χριστουγεννιάτικων προϊόντων και δώρων από ανακυκλώσιμα υλικά τα οποία κατασκεύασαν μέλη των οργανώσεων και στη συνέχεια διατέθηκαν προς πώληση στην κεντρική πλατεία κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Όλα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν διατέθηκαν στην αγορά τροφίμων για τα συσσίτια των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων Λάρισας.

Τα μέλη και στελέχη της ΔΑΠ και ΟΝΝΕΔ δηλώνουν σε σχετική ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος της νεολαίας Γιώργος Βούλγαρης την ικανοποίηση τους για το γεγονός ότι είχαν την δυνατότητα να προσφέρουν προς τον συνάνθρωπο με την πρωτοβουλία αυτή αλλά και τις ευχαριστίες τους σε όλους εκείνους που ανταποκρίθηκαν πρόθυμα και αγοράζοντας ακόμη και την παραμικρή κατασκευή. Ενώ, ταυτόχρονα, ευχαριστούν όλους εκείνους που διέθεσαν χρόνο για την δημιουργία όλων των κατασκευών ενώ απευθύνουν και ευχαριστήριο και στον αρχιμανδρίτη Κωνσταντίνο Δελχρήστο και τον ιερωμένο πατέρα Σέργιο Παραλίκα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass