ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ: Διέκοψε ομιλία του για λόγους υγείας

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2025 8:31

ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ
Την ομιλία του στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, λόγω βρογχίτιδας, διέκοψε το μεσημέρι της Κυριακής (9/2) ο πάπας Φραγκίσκος.

«Σας ζητώ συγνώμη, έχω μια δυσκολία στην αναπνοή», είπε ο πάπας και κάλεσε συνεργάτη του να συνεχίσει να διαβάζει την ομιλία του, η οποία ήταν αφιερωμένη στις ένοπλες δυνάμεις, ως υπερασπιστές της ειρήνης. Το μήνυμα του ποντίφικα προς τους καθολικούς στρατιώτες, είναι «να μην καλλιεργούν ένα πνεύμα που ευνοεί τις πολεμικές συρράξεις». Ήδη πριν δύο ημέρες o πάπας Φραγκίσκος, εξαιτίας αναπνευστικών προβλημάτων, είχε αποφασίσει να διακόψει τις επίσημες συναντήσεις του στο Αποστολικό Μέγαρο του Βατικανού και επέλεξε, ως εναλλακτικό χώρο, τον ξενώνα της Αγίας Μάρθας, μέσα στο Βατικανό, όπου διαμένει.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass