ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ: Ο Κιμ προετοιμάζει την κόρη του για διάδοχο

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2024 8:11

ΠΙΟΝ ΓΙΑΝΓΚ
Η κόρη του Κιμ Γιονγκ Ουν, η Κιμ Τζου Άε, θα μπορούσε να τον διαδεχθεί στην ηγεσία της Βόρειας Κορέας, εκτιμούν οι υπηρεσίες πληροφοριών της Νότιας Κορέας.
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, προετοιμάζει την έφηβη κόρη του να πάρει τα ηνία αυτής της χώρας που διαθέτει πυρηνικό οπλοστάσιο, αποκάλυψε χθες στους βουλευτές της Νότιας Κορέας η υπηρεσία πληροφοριών της Σεούλ.

Η νεαρή γυναίκα, Κιμ Τζου Άε, η ηλικία της οποίας δεν έχει επιβεβαιωθεί, έχει θεαθεί στο πλευρό του πατέρα της σε διάφορες περιστάσεις από το 2022, εμφανίσεις που υπονοούν ότι θα μπορούσε κάποια στιγμή να τον διαδεχθεί -ως τέταρτη γενιά- στην εξουσία της μοναδικής κομμουνιστικής δυναστείας στον κόσμο. Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών NIS (National Intelligence Service) κρίνει πως εκείνη επελέγη για τη διαδοχή του Κιμ Γιονγκ Ουν, δήλωσε στον Τύπο ο βουλευτής Λι Σεόνγκ-Κγουεούν, μετά την ενημερωτική συνεδρίαση από τη NIS. Ο Κιμ, που είναι γνωστό ότι είναι καπνιστής, πιστεύεται πως είχε εκδηλώσει συμπτώματα υψηλής αρτηριακής πίεσης και διαβήτη πριν καν πατήσει τα 30 του χρόνια, συνέχισε ο Λι, επικαλούμενος την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass