ΚΑΜΑΛΑ ΧΑΡΙΣ: Χαμός στα social media το viral trend «Brat»

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2024 8:10

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ
Είναι εδώ και λίγες ημέρες που η λέξη «brat» έχει γίνει viral στα social media, με την Κάμαλα Χάρις να μη μένει εκτός της νέας τρέλας που υιοθετεί η «Generation Z».

Η «Generation Z» προετοιμάζεται για ένα «brat summer», το οποίο είναι άκρως εμπνευσμένο από την κυκλοφορία του δημοφιλούς νέου άλμπουμ για πάρτι της Charli XCX «Brat». Μια αναζήτηση για το «brat summer» αποφέρει χιλιάδες δημοσιεύσεις, με τους αυτοαποκαλούμενους «brats» να εξηγούν τι σημαίνει αυτός ο όρος. Αντιπροσωπεύει ουσιαστικά ένα είδος απερισκεψίας, τραχύτητας και υπέρτατης αυτοπεποίθησης – το αντίθετο της περσινής αισθητικής του «clean girl», που χαρακτηρίζεται από κομψό μινιμαλισμό, ουδέτερα χρώματα και ένα είδος ευπρεπισμού.
«Άπλυτα μαλλιά, κινητό στο 18%, πίνοντας αναψυκτικό από κουτάκι, φοβάμαι ότι το brat summer έχει ξεκινήσει», έγραψε ο δημιουργός περιεχομένου Steph Amoroso στο TikTok.
Άλλοι έχουν περιγράψει το «brat summer» ως ύπνο με μακιγιάζ της χθεσινής νύχτας, να σκοντάφτεις στην πόρτα στις 2 π.μ. μετά από μια νύχτα κλάμπινγκ ή «χτύπημα» κάποιου αυθόρμητου τατουάζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass