Δημοψήφισμα για το τέλος του πολέμου

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2024 8:41

ΚΙΕΒΟ

Ο δήμαρχος του Κιέβου Βιτάλι Κλίτσκο δήλωσε ότι ο πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι ενδέχεται να χρειαστεί στο τέλος να διεξαγάγει ένα δημοψήφισμα επί οποιουδήποτε σχεδίου για τον τερματισμού του πολέμου στην Ουκρανία. Σε συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε σήμερα στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Κλίτσκο τόνισε ότι ο Ζελένσκι θα πρέπει να δείξει πως η πλειονότητα των Ουκρανών στηρίζει τους όρους μιας ειρηνευτικής συμφωνίας, που ενδέχεται να περιλαμβάνει επώδυνες εδαφικές παραχωρήσεις. «Ο Ζελένσκι πιθανότατα θα πρέπει να καταφύγει σε δημοψήφισμα, δεν νομίζω ότι μπορεί μόνος του να καταλήξει σε τόσο οδυνηρές και σημαντικές συμφωνίες χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση», υποστήριξε ο δήμαρχος της ουκρανικής πρωτεύουσας.

Οποιοδήποτε σενάριο για μια ειρηνευτική συμφωνία με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν θα θέσει τεράστιες προκλήσεις για τον πρόεδρο, είπε, περιγράφοντας μια δυσοίωνη προοπτική για τον Ουκρανό πρόεδρο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass