ΡΩΣΙΑ:

Εβαψε τα μαλλιά του στα χρώματα της Ουκρανίας

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2024 7:05

ΜΟΣΧΑ

Ένας πολίτης στη Ρωσία που είχε βάψει τα μαλλιά του σε ορισμένα από τα χρώματα της ουκρανικής σημαίας καλείται μετά από δικαστική απόφαση να πληρώσει πρόστιμο 50.000 ρούβλια (553 δολάρια) για «δυσφήμιση» του ρωσικού στρατού, μετέδωσε χθες το ανεξάρτητο ειδησεογραφικό πρακτορείο Mediazona.

Οι φωτογραφίες του Στανισλάβ Νετέσοφ που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο δείχνουν από κοντινή απόσταση τα μαλλιά του 25χρονου βαμμένα με βαθύ μπλε, πράσινο και κίτρινο χρώμα. Το μπλε και το κίτρινο είναι τα χρώματα της ουκρανικής σημαίας. Η υπόθεση εναντίον του Μοσχοβίτη ξεκίνησε στα τέλη Απριλίου, όταν δέχθηκε επίθεση από άγνωστους καθώς επέστρεφε σπίτι από τη δουλειά του αργά το βράδυ. Όταν ο 25χρονος πήγε στην αστυνομία για να υποβάλει μήνυση, οι αξιωματικοί έδωσαν στον Νετέσοφ μια κλήση να παρουσιαστεί σε ένα στρατιωτικό γραφείο στρατολόγησης. Στη συνέχεια ο νεαρός τους αποκάλυψε ότι είναι τρανσέξουαλ και μετά ακύρωσαν την κλήση, τόνισε το ανεξάρτητο ειδησεογραφικό πρακτορείο Mediazona.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass