ΤΡΑΜΠ: Δεν θα βοηθήσουμε αν η Ε.Ε. δεχθεί επίθεση

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2024 7:17

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ
Αν η Ευρώπη δεχτεί επίθεση, οι ΗΠΑ δεν θα βοηθήσουν, φέρεται να είπε ο Ντόναλντ Τραμπ στην Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, όταν ήταν πρόεδρος.

Ένας από τους πιο υψηλόβαθμους πολιτικούς της Ευρώπης είπε πως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προειδοποίησε ιδιαιτέρως ότι η Αμερική δεν θα ερχόταν σε βοήθεια της ΕΕ εάν δεχόταν στρατιωτική επίθεση, σύμφωνα με το Politico. «Πρέπει να καταλάβετε ότι αν η Ευρώπη δεχθεί επίθεση δεν θα έρθουμε ποτέ να σας βοηθήσουμε και να σας υποστηρίξουμε», είπε ο Τραμπ στην πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν το 2020, σύμφωνα με τον Γάλλο Ευρωπαίο επίτροπο Τιερί Μπρετόν, ο οποίος ήταν επίσης παρών σε συνάντηση στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός. «Παρεμπιπτόντως, το ΝΑΤΟ είναι νεκρό και θα φύγουμε, θα εγκαταλείψουμε το ΝΑΤΟ», είπε επίσης ο Τραμπ, σύμφωνα με τον Μπρετόν. «Και πρόσθεσε, «και παρεμπιπτόντως, μου χρωστάτε 400 δισεκατομμύρια δολάρια, επειδή οι Γερμανοί δεν πλήρωσαν αυτά που έπρεπε να πληρώσουν για την άμυνα»», είπε ο Μπρετόν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass