ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Τέσσερις νεκροί από επίθεση με μαχαίρι

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2023 7:10

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν -ανάμεσά τους δύο παιδιά- και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν σε επίθεση με μαχαίρι, στο Κουίνς της Νέας Υόρκης.

Η αστυνομία που κλήθηκε στη γειτονιά Far Rockaway τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (τοπική ώρα) βρήκε τα θύματα σε ένα σπίτι που είχε πάρει φωτιά. Ο ύποπτος μαχαίρωσε δύο αστυνομικούς πριν πυροβοληθεί από έναν από τους τραυματισμένους αστυνομικούς. Ο ύποπτος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός κατά την άφιξή του. Η Αστυνομία επιβεβαίωσε ότι έλαβε κλήση στις 05:10 τοπική ώρα (10:10 ώρα Ελλάδας), όταν μια «νεαρή γυναίκα που τηλεφώνησε δήλωσε ότι ο ξάδελφός της σκοτώνει τα μέλη της οικογένειάς της». Δύο αστυνομικοί στάλθηκαν στη διεύθυνση και είδαν έναν άνδρα να βγαίνει έξω με αποσκευές.  Όταν περισσότεροι αστυνομικοί στάλθηκαν στο σημείο, βρήκαν ένα 11χρονο κορίτσι στο μπροστινό μέρος του σπιτιού. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά αργότερα πέθανε από τα τραύματά της. Στο σημείο, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρήκαν τα πτώματα άλλων τριών ατόμων μέσα στο σπίτι, ενός 12χρονου αγοριού, μιας 44χρονης γυναίκας και ενός άνδρα γύρω στα 30.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass