Τουλάχιστον 15 νεκροί από βόμβες σε σχολείο

Στη Γάζα όπου τα θύματα ξεπερνούν συνολικά τις 9.000

Δημοσίευση: 05 Νοε 2023 8:22

ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ

Ισραηλινό αεροπορικό πλήγμα σε σχολείο υπό την αιγίδα του ΟΗΕ όπου είχαν βρει καταφύγιο εκτοπισμένοι από τον προσφυγικό καταυλισμό της Τζαμπάλια, στη βόρεια Γάζα, είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 15 άνθρωποι και να τραυματιστούν περισσότεροι από 54, ανακοίνωσε ο Μοχάμεντ Αμπού Σελμέγια, επικεφαλής του νοσοκομείου αλ-Σίφα.

«Υπάρχουν 15 μάρτυρες και ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί», είπε ο Αμπού Σελμέγια, αξιωματούχος του υπουργείου Υγείας της κυβέρνησης της Χαμάς. Το υπουργείο Υγείας της κυβέρνησης της Χαμάς ανακοίνωσε ακόμη ότι τουλάχιστον 9.488 Παλαιστίνιοι, ανάμεσά τους 3.900 παιδιά, έχουν σκοτωθεί από τις 7 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, μεταξύ των νεκρών είναι 2.509 γυναίκες. Τουλάχιστον 231 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ισραηλινές επιθέσεις μόνο τις τελευταίες 24 ώρες, δήλωσε με τον ίδιο.
Στην τελευταία του ενημέρωση από τη Γάζα, ο εκπρόσωπος του υπουργείου λέει ότι 54 άτομα τραυματίστηκαν στον ισραηλινό βομβαρδισμό στο σχολείο al-Fakhoora. Τα περισσότερα από τα θύματα ήταν γυναίκες και παιδιά που κάθονταν στην αυλή του σχολείου. Τα οστά και η σάρκα τους συγκεντρώθηκαν σε πλαστικές σακούλες, είπε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass