Εισβολή διά θαλάσσης επιχείρησε η Χαμάς

*Απωθήθηκε από Ισραηλινούς *Νετανιάχου: Εχουμε έναν στόχο, να τη συντρίψουμε

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2023 9:03

ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ
Δύτες της Χαμάς επιχείρησαν να εισβάλουν στο Ισραήλ διά θαλάσσης, αλλά τους απώθησε ο στρατός, σύμφωνα με ανακοίνωση των IDF.
Οι IDF (Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις) ανακοίνωσαν ότι στοχοποίησαν «έναν τρομοκρατικό πυρήνα που επιχειρούσε να διεισδύσει στο ισραηλινό έδαφος» και ότι συνεχίζουν τις έρευνες στην περιοχή.
«Οι ισραηλινές ναυτικές δυνάμεις στόχευσαν πυρήνα δυτών που ανήκουν στην τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς και επιχειρούσαν να διεισδύσουν στο ισραηλινό έδαφος από τη θάλασσα στην περιοχή του Κιμπούτς Ζικίμ».
«Μαχητικά αεροσκάφη των IDF έπληξαν το στρατιωτικό συγκρότημα από το οποίο αναχώρησαν οι τρομοκράτες στη Λωρίδα της Γάζας. Οι δυνάμεις των IDF συνεχίζουν τις έρευνες στην περιοχή», προσθέτει η ανακοίνωση.
Την ίδια ώρα, ο ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι εντόπισε δύο επιθέσεις πυραύλων από το συριακό έδαφος προς το Ισραήλ, οι οποίοι έπεσαν σε ανοιχτή περιοχή.
Οι IDF ανταποδίδουν με πυρά πυροβολικού στην πηγή των εκτοξεύσεων.
Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου επισκέφθηκε χθες στρατιώτες, λέγοντάς τους ότι η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με το «επόμενο στάδιο» της σύγκρουσής της με τη Χαμάς.
Μιλώντας προς τους στρατιώτες, ο Νετανιάχου είπε: «Είμαστε αντιμέτωποι με το επόμενο στάδιο, είναι καθ’ οδόν. Το γνωρίζετε, είστε μέρος του, είστε μέρος της αιχμής του δόρατος».
«Έχουμε μόνο ένα καθήκον, να συντρίψουμε τη Χαμάς, να τη συντρίψουμε. Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να το πετύχουμε, με τη βοήθειά σας. Σας εμπιστεύομαι, ο λαός του Ισραήλ σας εμπιστεύεται, είμαι περήφανος για εσάς και σας χαιρετώ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass