Εφτιαξαν πλωτό ξενοδοχείο γυμνιστών

ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2023 10:44

ΛΟΝΔΙΝΟ
Η Φιόνα και ο Μάικλ, ένα ζευγάρι γυμνιστών 54 και 51 χρόνων αντίστοιχα, αποφάσισε να φτιάξει το πρώτο πλωτό ξενοδοχείο γυμνιστών. Η αρχική τους ιδέα ήταν να ταξιδέψουν σε όσους περισσότερους προορισμούς φιλικούς για γυμνιστές μπορούσαν. Γι’ αυτό και πούλησαν το σπίτι τους για να αγοράσουν ένα φορτηγό.
Ταξίδεψαν από άκρη σε άκρη της Ευρώπης μέχρι που επέστρεψαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου και παρέμειναν στον φορτηγό τους παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.
Το ζευγάρι αντάλλαξε το φορτηγό τους με ένα σκάφος μήκους 21 μέτρων και το μετέτρεψαν σε ξενοδοχείο. Η ανακαίνιση κράτησε τέσσερις μήνες και αποτελεί ένα χώρο φιλοξενίας για γυμνιστές.
Το πλωτό ξενοδοχείο περιλαμβάνει κρουαζιέρες στο Μπαθ και το Μπρίστολ, σπιτικά γεύματα, μασάζ και μαθήματα γιόγκα, καθώς ο Μάικλ είναι καθηγητής γιόγκα και η Φιόνα μασέρ.
Οι δύο τους δεν γνώριζαν τίποτα για τον γυμνισμό μέχρι που έκαναν το ταξίδι του μέλιτος στην Ελλάδα το 1994. Σε μία απομονωμένη παραλία γνώρισαν ένα ζευγάρι που απολάμβανε το μπάνιο του γυμνό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass