ΤΟΥΡΚΙΑ

Επίθεση στα γραφεία του Κιλιτσντάρογλου

ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 14ης ΜΑΪΟΥ

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2023 8:35

ΑΓΚΥΡΑ
Αυξάνεται η ένταση στην Τουρκία λίγο πριν τις εκλογές της 14ης Μαΐου, με τον υποψήφιο βουλευτή του CHP στη Σανλιούρφα, Μαχμούτ Τανάλ, να ανακοινώνει επίθεση στο εκλογικό γραφείο του κόμματος για εκφοβισμό.
Χθες το μεσημέρι, ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου (CHP) στην πόλη Σανλιούρφα της νοτιοανατολικής Τουρκίας, Μαχμούτ Τανάλ, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι υπήρξαν πυροβολισμοί στο εκλογικό γραφείο του στην πόλη και οι προεκλογικές αφίσες του κόμματός του σκίστηκαν.


«Οι προβοκάτορες, με επικεφαλής αυτούς που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα μαζί μας στο εκλογικό πεδίο, εκείνους που δεν μπορούν να βγουν δημόσια, αυτούς τους ανίκανους και δειλούς, πυροβόλησαν στο εκλογικό γραφείο του κόμματός μας στη Σανλιούρφα με σκοπό να απειλήσουν και να εκφοβίσουν!», ανέφερε αρχικά ο Τανάλ. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δράστες της επίθεσης αφαίρεσαν τις αφίσες του υποψηφίου της αντιπολίτευσης για την προεδρία Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου και των υποψηφίων αντιπροέδρων Εκρέμ Ιμάμογλου και Μανσούρ Γιαβάς από τους δρόμους της Σανλιούρφα και τις πέταξαν.
«Στη Σανλιούρφα δεν θα αφήσουμε έδαφος στους προβοκάτορες και τα αδέρφια τους πίσω τους!
Εσείς παίρνετε τη δύναμή σας από τους προβοκάτορες και τους βαρόνους! Εμείς, από την άλλη, αντλούμε τη δύναμή μας από τον Θεό και το έθνος», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος βουλευτής του CHP στην ανάρτησή του, την οποία συνόδευσε με φωτογραφίες από την επίθεση στα γραφεία του κόμματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass