ΚΙΜ ΓΙΟ ΤΖΟΝΓΚ

Ηλίθιος ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας, ξεκούτης της Αμερικής

Δημοσίευση: 30 Απρ 2023 8:20

Σφοδρά πυρά κατά του Τζο Μπάιντεν για τη νέα συμφωνία πυρηνικής αποτροπής ΗΠΑ-Νότιας Κορέας και τα σχόλιά του για την Πιονγιάνγκ εξαπέλυσε η αδελφή του Κιμ Γιονγκ Ουν, Κιμ Γιο Τζονγκ, κάνοντας λόγο για «ανόητες επισημάνσεις ενός προσώπου στο ξεκούτιασμά του».


Η Κιμ Γιο Τζονγκ – διευθύντρια του υπουργείου Προπαγάνδας της Βόρειας Κορέας και εκ των ισχυρότερων προσωπικοτήτων του καθεστώτος - αντέτεινε ότι ο Μπάιντεν «πέφτει πολύ έξω στους υπολογισμούς του κι είναι ανεύθυνα επιθετικός». «Μπορεί να εκληφθεί ως ανόητο σχόλιο από ένα πρόσωπο στο ξεκούτιασμά του που δεν είναι διόλου ικανό να αναλάβει την ευθύνη για την ασφάλεια και το μέλλον των ΗΠΑ, ενός γέρου ανθρώπου χωρίς μέλλον, καθώς είναι βαρύ το φορτίο να ολοκληρώσει τα δύο χρόνια της θητείας του», δήλωσε η Κιμ Γιο Τζονγκ, σύμφωνα με το νοτιοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap.
Η ίδια χαρακτήρισε «ηλίθιο» τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας, υποστηρίζοντας ότι εναποθέτει όλες του τις ελπίδες στις ΗΠΑ, αλλά παίρνει μόνον υποσχέσεις ως αντάλλαγμα.
Το υπουργείο Επανένωσης στη Σεούλ έκανε λόγο για «παράλογα» σχόλια από μέρους της Κιμ Γιο Τζονγκ, που κρύβουν τον «εκνευρισμό και την απογοήτευση» της Βόρειας Κορέας για τις προσπάθειες των ΗΠΑ και της Νότιας Κορέας να ενισχύσουν τις αποτρεπτικές τους ικανότητες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass