ΗΠΑ

Σχεδιάστρια μόδας η Μις Υφήλιος 2022

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2023 7:19

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Η R’ Bonney Gabriel από την Αμερική είναι η νέα Μις Υφήλιος στον 71ο διαγωνισμό ομορφιάς, που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Ορλεάνη. Η καλλονή από τις ΗΠΑ παρέλαβε το στέμμα από την Ινδή Harnaaz Kaur Sandhu, η οποία κέρδισε το 2021. Συνολικά 84 χώρες εκπροσωπήθηκαν από

μοντέλα που βρέθηκαν στη Νέα Ορλεάνη των Ηνωμένων Πολιτειών για τον 71ο διαγωνισμό Miss Universe την Κυριακή 15 Ιανουαρίου.
Η Miss Βενεζουέλα, Amanda Dudamel και η Miss Δομινικανή Δημοκρατία, Andreina Martinez, αναδείχθηκαν ως η πρώτη και η δεύτερη αναπληρωματική της Μις Υφήλιος.
Πριν την ανακοίνωση για την Miss Universe, όταν η R’ Bonney Gabriel ρωτήθηκε για το πώς θα αξιοποιούσε τον τίτλο της ως Μις Υφήλιος, τον οποίο τελικά κέρδισε, προκειμένου να αποδείξει πως είναι  «μια δυναμική και προοδευτική γυναίκα», η ίδια απάντησε: «Θα το χρησιμοποιούσα για να γίνω μια μεταμορφωτική πρωτεργάτης» απάντησε η Gabriel, κάνοντας αναφορά στη δουλειά της και λέγοντας ότι χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένα υλικά στο σχέδιο μόδας της και διδάσκοντας ραπτική σε θύματα trafficking και ενδοοικογενειακής βίας, θα μπορούσε να αλλάξει τον κόσμο. Τη χώρα μας εκπροσώπησε η 22χρονη Κορίνα Εμμανουηλίδου, η οποία δεν κατάφερε να μπει στο top 16 του διαγωνισμού ομορφιάς. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Μις Υφήλιος, η R’Bonney είναι σχεδιάστρια μόδας, μοντέλο και δασκάλα ραπτικής. Της αρέσουν οι τέχνες, τα σπορ και τα ταξίδια. Μικρή έπαιζε βόλεϊ αλλά την κέρδισε η μόδα και σε ηλικία 15 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί με το σχέδιο και τα υφάσματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass