ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ

Δεν έχουμε χρησιμοποιήσει ακόμη όπλα μαζικής καταστροφής. Ολα στην ώρα τους

Δημοσίευση: 13 Νοε 2022 16:19

ΜΟΣΧΑ
Στη σκιά της ρωσικής οπισθοχώρησης στη Χερσώνα ο Μεντβέντεφ επανέρχεται με απειλές για το εξωτερικό και επίκληση στην ενότητα για το εσωτερικό της χώρας. Οι δηλώσεις Μεντβέντεφ έρχονται σε μια περίοδο που οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις προχώρησαν σε αναδίπλωση στη Χερσώνα, με αναλυτές στη Δύση να μιλούν για γκρίνια στο εσωτερικό της Ρωσίας. Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ με ανάρτησή του στο Telegram επιδίδεται σε επίδειξη πυγμής εξαπολύοντας για ακόμα μία φορά απειλές για χρήση όπλων μαζικής καταστροφής και ταυτόχρονα επιχειρεί να σκιαγραφήσει το προφίλ της Ρωσίας ως της πλέον αποφασιστικής δύναμης στη γεωστρατηγική σκακιέρα.
Από το μήνυμά του δεν λείπει η απεύθυνση στον ρωσικό λαό που τον καλεί να θυμηθεί τα επιτεύγματα, αλλά και το δύσκολο καθήκον του στρατού και η υπενθύμιση ότι μόνο η ενότητα μπορεί να φέρει την πολυπόθητη νίκη στην Ουκρανία.
«ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ»
Κάνοντας λόγο για «δύσκολες στρατιωτικές αποφάσεις» (Χερσώνα) ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «η Ρωσία, για προφανείς λόγους για όλους τους λογικούς ανθρώπους, δεν έχει χρησιμοποιήσει ακόμη όλο το οπλοστάσιό της με πιθανά μέσα καταστροφής. Και δεν χτύπησε καθόλου πιθανούς εχθρικούς στόχους που βρίσκονται σε οικισμούς. Και όχι μόνο λόγω της εγγενούς ανθρώπινης καλοσύνης μας. Όλα έχουν την ώρα τους».
«Η Ρωσία σήμερα είναι αυτή που διαμορφώνει τη μελλοντική παγκόσμια τάξη πραγμάτων και όχι κράτη όπως η Βρετανία ή το σκοτεινό Κίεβο. Και αυτή η νέα ισότιμη παγκόσμια τάξη πραγμάτων θα οικοδομηθεί» υποστηρίζει δε ο Ρώσος αξιωματούχος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass