ΡΩΣΙΑ

Ντίβα της ποπ, επικρίνει τη σύγκρουση στην Ουκρανία

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2022 13:00

ΜΟΣΧΑ
Η Ρωσίδα τραγουδίστρια Άλλα Πουγκατσιόβα, βασίλισσα της σοβιετικής ποπ μουσικής και σούπερ σταρ του ρωσικού βαριετέ εδώ και δεκαετίες, κατήγγειλε χθες τη σύγκρουση στην Ουκρανία λέγοντας πως στρατιώτες σκοτώνονται «για απατηλούς στόχους», την ώρα που το Κρεμλίνο προχωρά στην καταστολή κάθε κριτικής.


Στον λογαριασμό της στο Instagram, τον οποίο ακολουθούν σχεδόν 3,5 εκατομμύρια άνθρωποι, η 73χρονη Άλλα Πουγκατσιόβα αντέδρασε στην ανακοίνωση, την Παρασκευή, ότι ο σύζυγός της, ο ηθοποιός Μαξίμ Γκάλκιν, περιελήφθη στον περιβόητο κατάλογο των «πρακτόρων του εξωτερικού» στη Ρωσία.
«Σας ζητώ να με κατατάξετε μεταξύ των πρακτόρων του εξωτερικού της αγαπημένης χώρας μου», έγραψε η Άλλα Πουγκατσιόβα σε μήνυμά της, το οποίο απευθύνει στο ρωσικό υπουργείο Δικαιοσύνης. «Διότι είμαι αλληλέγγυα με τον σύζυγό μου, έναν άνθρωπο έντιμο, ακέραιο και ειλικρινή, έναν αληθινό Ρώσο πατριώτη, αδιάφθορο, ο οποίος επιθυμεί η Πατρίδα του να ευημερεί και να ζει με ειρήνη», ανέφερε. Σύμφωνα με την ίδια, ο σύζυγός της επιθυμεί στη Ρωσία «την ελευθερία της έκφρασης και το τέλος του θανάτου των αγοριών μας για απατηλούς στόχους, που κάνουν τη χώρα μας παρία και πιο βαριά τη ζωή των πολιτών μας», συνέχισε.
Η Άλλα Πουγκατσιόβα είναι από τη σοβιετική περίοδο η βασίλισσα της ρωσόφωνης ποπ και εξακολουθεί να θεωρείται μία από τις διασημότερες τραγουδίστριες της πρώην ΕΣΣΔ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass