Υποψήφιος με τον στρατό στο πλευρό του

ΜΠΟΛΣΟΝΑΡΟΥ

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2022 12:20

Ο ακροδεξιός πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου ανακοίνωσε χθες την επίσημη υποψηφιότητά του στις προεδρικές εκλογές της 2ας Οκτωβρίου, με μια ομιλία επικεντρωμένη στον Θεό, τα όπλα και την οικογένεια, αποφασισμένος να ανακτήσει το προβάδισμα που διατηρεί ο κύριος αντίπαλός του, ο πρώην πρόεδρος Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, φαβορί σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.

Ο Μπολσονάρου δήλωσε ότι ένα πρόγραμμα κοινωνικής πρόνοιας που παρέχει 600 ρεάλ Βραζιλίας σε μετρητά (109 δολάρια ΗΠΑ) μηνιαίως σε Βραζιλιάνους χαμηλού εισοδήματος θα συνεχιστεί το επόμενο έτος εάν επανεκλεγεί.
«Ο στρατός είναι με το μέρος μας», δήλωσε επίσης στους υποστηρικτές του που τον επευφημούσαν. «Είναι ένας στρατός που δεν δέχεται τη διαφθορά, δεν δέχεται την απάτη. Είναι ένας στρατός που θέλει τη διαφάνεια». Η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Μπολσονάρου για την επανεκλογή του έγινε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του Φιλελεύθερου Κόμματος (PL) στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου εκφώνησε ομιλία στο στάδιο Μαρακαναζίνιο ενώπιον 10.000 υποστηρικτών του και περιβαλλόταν από μεγάλη αστυνομική δύναμη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass