Tσιμπάνε λίγο από το φαγητό του πελάτη τους

ΟΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΤΗ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2022 16:30

ΛΟΝΔΙΝΟ
Μια έρευνα στη Βρετανία αποκαλύπτει στοιχεία για παράξενες συμπεριφορές διανομέων, που... «τσιμπάνε» λίγο από το φαγητό που μεταφέρουν. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 564 διανομέων, το 69% εκ των οποίων αφορούσε διανομείς φαγητού και το υπόλοιπο ποσοστό άλλου τύπου μεταφορείς.
Σύμφωνα με ό,τι προκύπτει από την έρευνα αυτή, που διεξήχθη από την εταιρεία Circuit Route Planner, 8 στους 10 διανομείς παραδέχθηκαν ότι τρώνε λίγο από το φαγητό που έχει παραγγείλει ο πελάτης! Μάλιστα, δεν είναι μόνον αυτό, αφού το 78% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι επικρίνει τους πελάτες για τις επιλογές τους.

Εξηγώντας περαιτέρω, οι διανομείς ανέφεραν μερικές παράξενες περιπτώσεις παραγγελίας: 20 μερίδες τηγανητές πατάτες και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο τριών μέτρων... τον Μάρτιο.
Όσον αφορά τις συνήθειες των πελατών, οι διανομείς που συμμετείχαν στην έρευνα ανέφεραν τους βασικούς λόγους που μπορεί να ενοχληθούν όταν παραδίδουν μια παραγγελία.
Οι περισσότεροι, το 73%, ενοχλούνται κυρίως από ιδιαίτερα χαμηλά πουρμπουάρ, ενώ πιο πολλοί από τους μισούς δήλωσαν ως πηγή ενόχλησης το έντονο γάβγισμα σκύλου που βρίσκεται στο σπίτι.
Στη συνέχεια, τη λίστα των ενοχλήσεων που αντιμετωπίζουν οι διανομείς συμπληρώνουν οι αγενείς γείτονες, η υπερβολικά φιλική συμπεριφορά του παραλήπτη μιας παραγγελίας, αλλά και η μη φιλική στάση του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass