ΣΤΟΛΤΕΝΜΠΕΡΓΚ:

Εξετάζουμε στρατιωτική ενίσχυση του ΝΑΤΟ στα ανατολικά

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2022 12:20

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
Ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ δήλωσε πως η δύναμη της Συμμαχίας στα ανατολικά ίσως χρειαστεί ενισχύσεις, εξαιτίας της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.


Ο γενικός γραμματέας της Συμμαχίας, Γενς Στόλτενμπεργκ, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου είπε ότι η εισβολή της Ρωσίας έχει δημιουργήσει μια «νέα πραγματικότητα» σχετικά με την ασφάλεια στην Ευρώπη. Ο ίδιος είπε ότι το ΝΑΤΟ πρέπει να είναι προετοιμασμένο στρατιωτικά για τη νέα αυτή πραγματικότητα. Το ΝΑΤΟ πρέπει να είναι προετοιμασμένο για τη νέα πραγματικότητα. Αύριο, οι ηγέτες του ΝΑΤΟ θα ξεκινήσουν συζητήσεις για τη λήψη μέτρων ενίσχυσης της ασφάλειας μακροπρόθεσμα, σύμφωνα με τον Στόλτενμπεργκ. Στην πράξη, τα μέτρα αυτά μπορεί να συμπεριλαμβάνουν «σημαντικά περισσότερες δυνάμεις» στο ανατολικό μέρος της Συμμαχίας, είπε, οι οποίες θα βρίσκονται σε ετοιμότητα. Επίσης, θα εξεταστεί μια «μεγάλη αύξηση» στην ανάπτυξη δυνάμεων σε θάλασσα και αέρα, αλλά και η ενίσχυση των πυραυλικών συστημάτων και της αεράμυνας, όπως επίσης και της άμυνας απέναντι σε κυβερνοεπιθέσεις, σύμφωνα με τον επικεφαλής του ΝΑΤΟ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass