ΗΠΑ: Υπάρχει κάποιος Βρούτος;

ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΖΗΤΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΟΥΤΙΝ

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2022 12:10

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ


Ένας Αμερικανός γερουσιαστής έχει προκαλέσει οργή, ζητώντας από τον ρωσικό λαό να δολοφονήσει τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ, Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής της Νότιας Καρολίνας, είπε ότι ο μόνος τρόπος για να τελειώσει η εισβολή στην Ουκρανία είναι «κάποιος στη Ρωσία να σκοτώσει αυτό τον τύπο».
«Υπάρχει κανένας Βρούτος στη Ρωσία; Υπάρχει κάποιος πιο πετυχημένος από τον συνταγματάρχη Στάφενμπεργκ, στον ρωσικό στρατό» έγραψε στο Twitter, αναφερόμενος στον Μάρκους Ιούνιους Βρούτο, ο οποίος ανέλαβε ηγετικό ρόλο στη δολοφονία του Ιουλίου Καίσαρα το 44 π.Χ. και στον Στάφενμπεργκ, τον Γερμανό αξιωματικό του στρατού που επιχείρησε ανεπιτυχώς να σκοτώσει τον Αδόλφο Χίτλερ. «Ο μόνος τρόπος με τον οποίο τελειώνει αυτό είναι να σκοτώσει κάποιος στη Ρωσία αυτόν τον τύπο. Θα προσφέρατε στη χώρα σας – και στον υπόλοιπο κόσμο – μια εξαιρετική υπηρεσία» πρόσθεσε.  Σε χωριστό tweet, ο Αμερικανός γερουσιαστής πρόσθεσε πως η ευθύνη για την εξάλειψη του Πούτιν ανήκει αποκλειστικά στα χέρια των Ρώσων πολιτών.  Τα σχόλια αυτά προκάλεσαν την έξαλλη απάντηση από τον Ρώσο πρεσβευτή στις Ηνωμένες Πολιτείες Ανατόλι Αντόνοφ, ο οποίος είπε ότι τα σχόλια είναι «απαράδεκτα και εξωφρενικά» ζητώντας εξηγήσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass