Η χιονομπαλού!

ΚΙΝΕΖΑ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΟΓΗ 4.238 ΣΦΑΙΡΩΝ ΧΙΟΝΙΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2021 12:05

Γυναίκα από την Κίνα είναι η κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη συλλογή από σφαίρες χιονιού, συνολικά 4.238 και προειδοποιεί ότι δεν έχει πλέον χώρο για τα διακοσμητικά αντικείμενά της.


Η Γουέντι Σουν, 50 ετών από τη Σαγκάη κατέχει το ρεκόρ της μεγαλύτερης συλλογής γυάλινων σφαιρών με χιόνι από το 2005, όταν είχε 904 χιονόμπαλες.
«Όποτε βλέπω μια νέα σφαίρα που δεν έχω ήδη και ανταποκρίνεται στα κριτήρια επιλογής μου, έχω την επιθυμία να την αποκτήσω» είπε η Σουέν στο Wales Online. «Με ενθουσιάζει που τις προσθέτω στη συλλογή μου» τόνισε.
Η συλλέκτρια είπε ότι πρέπει να είναι πιο επιλεκτική όσον αφορά τις νέες προσθήκες στη συλλογή της, επειδή δεν διαθέτει πλέον χώρο.
«Αντί να αγοράζω οποιαδήποτε σφαίρα, τώρα με ελκύουν εκείνες με πιο όμορφη εμφάνιση, πιο δημιουργικά σχέδια ή κάποιες που είναι σπάνιες» εξήγησε.
Η Γουέντι Σουν έχει υπολογίσει ότι έχει δαπανήσει 165.000 δολάρια για τη δημιουργία της συλλογής και αποκάλυψε ότι το πιο ακριβό απόκτημά της είναι μία σφαίρα χιονιού - σχέδιο Louis Vuitton, που κοστίζει 9.000 δολάρια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass