Μεγάλη επιχείρηση κατά της μαφίας «Ντραγκέτα»

ΕΦΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2021 12:20

Η αστυνομία στη Γερμανία, την Ιταλία και τη Βουλγαρία πραγματοποίησε χθες έφοδο σε 46 κατοικίες και επιχειρήσεις στο πλαίσιο μιας ευρωπαϊκής έρευνας εναντίον της ιταλικής μαφίας, ανέφερε η γερμανική αστυνομία. Περισσότερες πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες μετά την ολοκλήρωση των εφόδων, πρόσθεσε.


Οι συντονισμένες έφοδοι ήταν το αποτέλεσμα μιας ευρωπαϊκής έρευνας για μια ομάδα, ορισμένα από τα μέλη της οποίας ανήκουν στην «Ντραγκέτα», την πιο ισχυρή μαφιόζικη οργάνωση στην Ιταλία. Κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και φοροδιαφυγή ύψους εκατομμυρίων ευρώ.
Η αστυνομία στη Βαυαρία ανέφερε σε μια ανακοίνωση πως ερευνητές της αστυνομίας και των φορολογικών αρχών στο Άουγκσμπουργκ ερευνούν την υπόθεση εδώ και πάνω από ένα χρόνο, υπό την καθοδηγήση του Γραφείου της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας.
Η Ντραγκέτα εδρεύει στην Καλαβρία, στη νότια Ιταλία και έχει ξεπεράσει την πιο διάσημη Κόζα Νόστρα της Σικελίας προκειμένου να γίνει η πιο ισχυρή οργάνωση οργανωμένου εγκλήματος στη χώρα — και μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass