ΡΩΣΙΑ

Αεροπορική τραγωδία με 16 νεκρούς!

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2021 12:29

ΜΟΣΧΑ
Πολύνεκρη αεροπορική τραγωδία σημειώθηκε στη Δημοκρατία του Ταταρστάν, στη Ρωσία, όταν συνετρίβη ένα ελαφρύ αεροσκάφος, τύπου L-410, που μετέφερε ομάδα αλεξιπτωτιστών. Από τη συντριβή του αεροσκάφους σκοτώθηκαν 16 άνθρωποι, ενώ επτά

επιβαίνοντες διασώθηκαν, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών του Ταταρστάν. Στο αεροπλάνο επέβαιναν 20 αλεξιπτωτιστές και δύο μέλη πληρώματος και το δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς χθες το πρωί λίγο μετά την απογείωση του αεροπλάνου από το Μενζελίνσκ. Για τα αίτια της τραγωδίας ο επικεφαλής της περιοχής Ρουστάμ Μινιχάνοφ σημείωσε «Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έλαβα το αεροπλάνο απογειώθηκε. Σε ύψος 70 μέτρων οι πιλότοι ανέφεραν ότι ένας από τους κινητήρες σταμάτησε να λειτουργεί και ζήτησαν άδεια για να πραγματοποιήσουν αναγκαστική προσγείωση», είπε ο Μινιχάνοφ. Ο αξιωματούχος πρόσθεσε ότι το αεροπλάνο προσπάθησε να αποφύγει να πέσει πάνω σε κατοικίες καθώς έχανε ύψος. Το Ταταρστάν κήρυξε εθνικό πένθος για σήμερα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass