Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Η τελική σύνθεση του «λαρισαϊκού» 3ου Ομίλου

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2021 20:10

Μετά από αλλεπάλληλες ανακατατάξεις και προσθαφαιρέσεις στα προσχέδια των ομίλων της Γ' Εθνικής, η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ εισηγήθηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή και η τελευταία αποδέχθηκε τη διεξαγωγή του νέου πρωταθλήματος σε οκτώ ομίλους, ενώ στον 3ο περιλήφθηκαν οι τρεις εκπρόσωποι του Νομού Λάρισας (Αετός Μακρυχωρίου, Ηρακλής Λάρισας, ΠΟ Ελασσόνας).


Οι υπόλοιπες ομάδες που συγκροτούν τον 12μελή όμιλο είναι οι εκπρόσωποι της Πιερίας (Εθνικός Νέου Κεραμιδίου), των Τρικάλων (ΠΟ Φήκης), της Καρδίτσας (Ατρόμητος Παλαμά), της Μαγνησίας (Δήμητρα Ευξεινούπολης, Θησέας Αγριάς), της Φθιώτιδας (ΑΠΟ Αταλάντης), της Βοιωτίας (Αμβρυσσέας Διστόμου, ΑΟ Υπάτου) και της Ευβοίας (ΑΟ Νέας Αρτάκης), ενώ τελικά απέσυρε τη δήλωση συμμετοχής του ο Ηρακλής Ψαχνών.
Υπενθυμίζεται ότι -μετά και την τελευταία αναβολή- η κλήρωση για τον καταρτισμό του αγωνιστικού προγράμματος της Γ' Εθνικής θα διενεργηθεί μεθαύριο και ώρα 11.00 π.μ. στα γραφεία της ΕΠΟ (Πάρκο Γουδή) χωρίς την παρουσία εκπροσώπων των ομάδων, ενώ θα μεταδοθεί σε live streaming από την επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass