Ηττα της ομάδας Κ-17 της ΑΕΛ

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΑΠΙΑΛΗ

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2021 20:10
Φωτ.: Κώστας Τσομάκος Φωτ.: Κώστας Τσομάκος

Την ήττα γνώρισε η ομάδα Κ-17 της ΑΕΛ από την αντίστοιχη του Παναιτωλικού με 1-0 σε αγώνα που έγινε στο γήπεδο Καλοχωρίου για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ-17 της Super League 2021-22. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε για τον Παναιτωλικό Κ-17 στο 12ο λεπτό με τον Κυριαζή με σουτ μέσα από την περιοχή.


Στα αξιοσημείωτα ότι για μία ακόμα φορά το "παρών" έδωσε ο διεθνής παλαίμαχος άσος Βασίλης Καραπιάλης, που βρίσκεται κοντά στην ομάδα νέων και μάλιστα αντάλλαξε και απόψεις με τον τεχνικό της ανδρικής ομάδας Κώστα Φραντζέσκο, αφού υπάρχει αλληλοεκτίμηση των δύο ανδρών. Η επιστροφή του Βασίλη Καραπιάλη είναι ένα γεγονός που μόνο απαρατήρητο δεν περνάει.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Αντωνίου, με βοηθούς τους κ. Μπουρονίκο και Δεδηκούση (όλοι από τον σύνδεσμo Λάρισας).
ΑΕΛ Κ-17: Αντωνόπουλος Λ., Πιτσιδήμος, Μπαντραλέξης (25' λτ. Μπάντελης), Ντιντής, Μπαγιώτας, Χαλδούπης, Ασίκογλου (70' Βογιατζάκης), Υδραίου (45' Μπόγδανος), Νινίκας, Βλιώρας, Πινακάς (82' Γκόλτσιος).
Παναιτωλικός Κ-17: Παπασωτήρης, Τρομπούκης, Κουτσουπιάς, Μόκκας, Ράδος, Καβαλάρης (83' Μπίζος), Γιωτόπουλος (64' Μωραΐτης), Γαλιάτσος (88' Τουφεκούλας), Κυριαζής (88' Βλαχοδημος), Μπρατσιώτης, Καπνιάρης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass