ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Χωρίς καύσιμα ελλείψει οδηγών

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2021 12:40

ΛΟΝΔΙΝΟ
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε χθες ότι η οποιαδήποτε δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί για την πλήρωση των οχημάτων τους με βενζίνη, οφείλεται στη ζήτηση και απέκλεισε τη στήριξη στη μετανάστευση για την αύξηση του αριθμού των οδηγών βυτιοφόρων, στη διανομή των καυσίμων.


Στην έναρξη της διάσκεψης του κυβερνώντος Συντηρητικού Κόμματος, ο Τζόνσον δέχθηκε ξανά πιέσεις σχετικά με τους χειρισμούς του στη διαχείριση της κρίσης των καυσίμων, αλλά και των αυξανόμενων τιμών στα τρόφιμα ενόψει της περιόδου των Χριστουγέννων.
«Ο τρόπος για να βαδίσει μπροστά η χώρα μας, δεν είναι να χρησιμοποιήσει τη μη ελεγχόμενη μετανάστευση και να επιτρέψει μεγάλους αριθμούς ανθρώπων να κάνουν τη δουλειά» δήλωσε στην εκπομπή του Άντριου Μαρ στο BBC.
«Έτσι, αυτό που δεν θα πράξω είναι να επιστρέψω στο παλιό αποτυχημένο μοντέλο των χαμηλών μισθών και των χαμηλών επαγγελματικών προσόντων που υποστηρίζεται από τη ελεγχόμενη μετανάστευση» πρόσθεσε ο ίδιος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass