Του κόσμου τα παράξενα

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2021 16:20

Με σαλιγκάρια στις αποσκευές

Ζωντανά σαλιγκάρια, φρέσκα φύλλα και ένα τέταρτο κιλό βόειου κρέατος βρέθηκαν πριν από μερικές ημέρες - όχι σε ένα πιάτο ή σε ένα παντοπωλείο αλλά σε αποσκευές σε ένα αεροδρόμιο του Τέξας. Ένας επιβάτης που έφτασε από τη Νιγηρία αποκάλυψε αρχικά το αποξηραμένο βόειο κρέας στη βαλίτσα του, πριν προσθέσει 15 γιγαντιαία αφρικανικά σαλιγκάρια στη δήλωση. Τα σαλιγκάρια, τα οποία παραδόθηκαν στο Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ (USDA), μπορούν να προκαλέσουν μηνιγγίτιδα στους ανθρώπους. Είναι παράνομο να τα κατέχουν στις ΗΠΑ χωρίς άδεια. Τα γιγαντιαία σαλιγκάρια της Αφρικής είναι από τα πιο καταστροφικά σαλιγκάρια στον κόσμο. Προέρχονται από τη Δυτική Αφρική, όπου θεωρούνται λιχουδιά. Αλλά είναι επίσης γνωστό ότι φέρουν ένα παράσιτο με ένα μάλλον απειλητικό όνομα: Πνευμονοσκώληκα αρουραίου. Αυτό το παράσιτο μπορεί να προκαλέσει μηνιγγίτιδα, μια φλεγμονώδη ασθένεια που επηρεάζει τον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό.

Πολύωρος οργασμός

Η Λιζ, μια Αμερικανίδα γυναίκα, είχε οργασμό επί τέσσερις ολόκληρες ώρες. Το τελικό αποτέλεσμα; Κατέληξε στα επείγοντα του νοσοκομείου. Η ίδια δήλωσε ότι άρχισε να πανικοβάλλεται όταν είχε περάσει μιάμιση ώρα από τη στιγμή που έκανε σεξ με τον σύντροφο της, Έρικ, αλλά ο οργασμός της δεν σταματούσε. Όπως ανέφερε η ίδια στο “«Sex Sent Me To The ER» του αμερικανικού δικτύου TLC, αρχικά δοκίμασε να πιει ένα μεγάλο ποτήρι κόκκινο κρασί. Αργότερα πήρε αντισταμινικά, αλλά δεν έκαναν τίποτα.
Τελικά, ο Έρικ την έπεισε να πάνε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί ετοιμάζονταν να της δώσουν ηρεμιστικά, αλλά τελικά ο οργασμός σταμάτησε ύστερα από περισσότερες από τέσσερις ώρες. Ωστόσο, ξανασυνέβη... «Έφτασα στο σημείο να το παθαίνω βλέποντας τηλεόραση, ή περπατώντας στον δρόμο. Είχα μέχρι και 12 οργασμούς σε μία μέρα». H Λιζ ακολουθεί πλέον φαρμακευτική αγωγή, που τη βοήθησε να μειωθούν τα περιστατικά σε περίπου μία φορά τον μήνα.

Αστυνομικοί-Αη Βασίληδες

Αστυνομικοί στο Περού μεταμφιέστηκαν σε Άη Βασίλη και ξωτικό προκειμένου να εισβάλουν στην οικία ύποπτου εμπόρου ναρκωτικών. Η όλη επιχείρηση βιντεοσκοπήθηκε από τις περουβιανές αρχές και αναρτήθηκε στα social media με αποτέλεσμα να γίνει viral σε όλο τον κόσμο. Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Περού ανέφερε πως ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη κατηγορείται για εμπορεία ναρκωτικών έξω από το σπίτι του και σε κοντινή απόσταση από σχολικό κτίριο.
Το βίντεο παρακολουθεί τους δύο αστυνομικούς να μπαίνουν σε βανάκι της αστυνομίας. Αργότερα, ο Άη Βασίλης βγαίνει με βαριοπούλα με την οποία σπάει την πόρτα και οι δύο αστυνομικοί μπαίνουν στο σπίτι. Τα πλάνα παρουσιάζουν τα ευρήματα της εφόδου, μια σακούλα με δόσεις ναρκωτικών ουσιών, ενώ ο άνδρας οδηγείται σιδηροδέσμιος από τους αστυνομικούς. Οι δύο αστυνομικοί έμοιαζαν με χριστουγεννιάτικη ατραξιόν, ωστόσο σύμφωνα με το BBC φορούσαν γιλέκα κάτω από τις στολές για λόγους ασφαλείας.

«Προξενητές» για κατοικίδια

Ένα γερμανικό καταφύγιο ζώων δοκιμάζει μια νέα προσέγγιση για να βρει σπίτια για εγκαταλελειμμένα κατοικίδια ζώα: Δημοσιεύει τα προφίλ τους στην εφαρμογή γνωριμιών Tinder με την ελπίδα ότι οι μοναχικοί άνθρωποι που αναζητούν τη συντροφιά θα μπορούσαν ίσως να συμβιβαστούν με μια γάτα ή έναν σκύλο. Ο Σύλλογος Προστασίας Ζώων του Μονάχου Animal Welfare Association πήρε ένα διαφημιστικό γραφείο για να τραβήξει επαγγελματικές φωτογραφίες 15 ζώων, συμπεριλαμβανομένης μιας ασπρόμαυρης γάτας με το όνομα «Captain Kirk» που έβαλε στο Tinder. Η Τζίλιαν Μος Moss από το καταφύγιο ζώων είπε ότι αρκετοί άνθρωποι έχουν περάσει από το Tinder για να κλείσουν το πρώτο τους «ραντεβού».
Μετά τον αποκλεισμό από τον κορονοϊό που οδήγησε σε αύξηση της ιδιοκτησίας κατοικίδιων ζώων, ειδικοί για την καλή διαβίωση των ζώων έχουν προειδοποιήσει ότι πολλά ζώα μπορεί να εγκαταλειφθούν καθώς η πανδημία υποχωρεί.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass