Σκηνοθέτης με φίμωσε με προφυλακτικό σε κάστινγκ

ΜΙΡΑ ΣΟΡΒΙΝΟ:

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2018 19:10

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Μήνες μετά το σκάνδαλο του Γουάινστιν, τα άπλυτα από τον κατά τα άλλα λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ εξακολουθούν να βγαίνουν στη φόρα.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Μίρα Σορβίνο να αποκαλύψει μια τραυματική της εμπειρία κατά το κάστινγκ σε μια ταινία τρόμου, όταν ήταν 16 ετών. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είπε ο σκηνοθέτης που την περνούσε από οντισιόν-και τον οποίο δεν κατονόμασε- την έδεσε σ’ ένα κάθισμα και της έβαλε ένα προφυλακτικό στο στόμα. «Για να με τρομάξει γι’ αυτή τη σκηνή της ταινίας τρόμου, με έδεσε σφικτά σε μια καρέκλα μέχρι που μελάνιασαν τα χέρια μου και -ήμουν μόλις 16 ετών- με φίμωσε κι εγώ προσπαθούσα να δείξω έντρομη για τη σκηνή. Στο τέλος έβγαλε το φίμωτρο απ' το στόμα μου και μου είπε “συγγνώμη για το προφυλακτικό”. Με είχε φιμώσει με προφυλακτικό! Ήμουν πολύ νέα, δόξα τω Θεώ, για να γνωρίζω τη γεύση του προφυλακτική. Ήταν τόσο ανάρμοστο. Και τι στην ευχή ήθελε ένα προφυλακτικό στην τσέπη του στο κάστινγκ;», είπε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass