"ΗΠΙΕ 10 ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΡΑΣΙ ΜΠΟΡΝΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ"

Λάτρης του γαλλικού κρασιού ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Δημοσίευση: 28 Οκτ 2016 10:04

ΑΘΗΝΑ

Λάτρης του γαλλικού κρασιού δηλώνει ο Κιμ Γιονγκ Ουν ενώ έχει καυχηθεί πως κατανάλωσε «10 μπουκάλια μπορντό» σε μια νύχτα, σύμφωνα με τον πρώην σεφ της οικογένειας Κιμ.

Ο Kenji Fujimoto, ένας Ιάπωνας σεφ που ισχυρίζεται πως γνωρίζει τους Κιμ από το 1982, αποκάλυψε λεπτομέρειες για ένα δείπνο που είχε από κοινού με τον δικτάτορα της Βόρειας Κορέας, αποκαλύπτοντας την αγάπη του για το λιγοστό φαγητό και το ποτό. Ο Fujimoto, που επισκέφθηκε τη Βόρεια Κορέα τον Απρίλιο, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο της Νότιας Κορέας KBS, πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν εμφανίστηκε στο δείπνο με έξι ελκυστικές γυναίκες και έπιναν ακριβό κρασί μπορντό, ενώ καυχιόταν πως ήπιε «10 μπουκάλια μπορντό» μέσα σε μια νύχτα λίγες ημέρες πιο πριν.

Ο σεφ ισχυρίζεται πως επιμελούνταν προσωπικά τη διατροφή της οικογένειας του Κιμ για 13 χρόνια. Το 2001 κατέφυγε στην Ιαπωνία, ενώ υποτίθεται πως θα αγόραζε υλικά για σούσι – και έχει χτίσει μια καριέρα γράφοντας βιβλία για τους προηγούμενους εργοδότες του.

Παρά το γεγονός πως υποστήριζε ότι η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο, ο Fujimoto έχει ταξιδέψει πολλές φορές στη Βόρεια Κορέα κατά την τελευταία δεκαετία.

Εκτός όμως από την αγάπη του για το καλό κρασί, ο Κιμ Γιονγκ Ουν φημίζεται πως είναι ένας θεριακλής καπνιστής και οπαδούς του ελβετικού τυριού, ιδιαίτερα του έμενταλ.

Το 2014, είχε αποστείλει αξιωματούχους της Βόρειας Κορέας σε μια γαλλική σχολή μαγειρικής προκειμένου να μάθουν την τέχνη της τυροκομίας, καθώς είχε απογοητευτεί από την αδυναμία των σεφ του να «αναπαράγουν σωστά τις ευρωπαϊκές γεύσεις» σύμφωνα με το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο UPI.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass