Κοινά προγράμματα εκπαιδευτικού επιπέδου

Θα υλοποιήσουν το Σωματείο Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2021 16:20

Με αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Ν. Λάρισας συναντήθηκαν εκπρόσωποι του Σωματείου Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΟΕΔ). Στη συνάντηση παρευρέθηκαν από το ΣΟΕΔ, ο αντιπρόεδρος Θωμάς Ντιντιός και τα μέλη, Ιωάννης Μαραμής και

Παναγιώτης Κόρδας, ενώ από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παρευρέθηκαν ο πρόεδρος Ιωάννης Ξανθόπουλος, ο αντιπρόεδρος Ευστάθιος Βλαχοδήμος, η γενική γραμματέας Ασπασία Βαρσάμη και το μέλος, Μαγδαληνή-Ραφαέλα Ξανθοπούλου.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναπτύχθηκαν οι σκοποί των δύο συλλόγων και τα σημεία σύνδεσης ανάμεσά τους, αλλά και οι τρόποι συνεργασίας στο μέλλον. Συγκεκριμένα αναμένεται να υπάρχει συνεργασία μέσα από δράσεις για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μελών για την ενίσχυση της κοινωνικής ευαισθησίας και του πνεύματος εθελοντικής προσφοράς.
Ενώ στο άμεσο χρονικό διάστημα αναμένεται να διοργανωθούν από κοινού προγράμματα, σε εκπαιδευτικό επίπεδο, προκειμένου τα μέλη του Σωματείου Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων να λάβουν γνώσεις γύρω από τον τομέα των Πρώτων Βοηθειών.
Το Σωματείο Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων θα συνεχίσει τις συναντήσεις με Συλλόγους και Σωματεία της Ελλάδος προκειμένου να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν περισσότερες γνώσεις γύρω από θέματα που απασχολούν τα μέλη των Οικογενειών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass