ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΕΣΠΡΕΣΣΟ»ΑΘΗΝΑ

Τριήμερο σεξ-πάρτι σε ξενοδοχείο - spa στο Πήλιο

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2015 1:16

 

Ένα τριήμερο με συνεχείς ανταλλαγές συντρόφων, ομαδικά «παιχνίδια» και ατελείωτες ερωτικές συνευρέσεις έζησαν περίπου 150 άτομα από όλη την Ελλάδα σε πολυτελές ξενοδοχείο - spa, στο Πήλιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Εspresso» στις 4, 5 και 6 Δεκεμβρίου το πολυτελέστατο ξενοδοχείο ήταν κλειστό για το κοινό αφού φιλοξένησε οργανωμένη εκδήλωση swingers, οι οποίοι απόλαυσαν ένα τριήμερο σεξ-πάρτι κάτω από άκρα μυστικότητα.

Η διοργάνωση έγινε από το «Prive Club», το μεγαλύτερο site για swingers στη χώρα, που έχει 6.000 μέλη.

«Από την πρώτη στιγμή που οι διοργανωτές ενημέρωσαν τα μέλη του site για το τριήμερο έγινε χαμός», αναφέρει πηγή στην εφημερίδα. «Αν και η τιμή ήταν ιδιαίτερα τσουχτερή καθώς έφτανε τα 1.500 ευρώ για κάθε ζευγάρι, το ενδιαφέρον ήταν τόσο μεγάλο, που πολλά έμειναν έξω».

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα οι swingers έδειξαν ιδιαίτερη προτίμηση στην πισίνα και στο spa όπου απόλαυσαν μοναδικές στιγμές... χαλάρωσης. Ένα άλλο στοιχείο που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητο ήταν η ύπαρξη των glory holes. Μέσα από τις «τρύπες ηδονής», όπως αλλιώς λέγονται, μπορούσε οποιοδήποτε ζευγάρι να παρακολουθήσει ένα άλλο κατά τη διάρκεια των ερωτικών του περιπτύξεων.

Η «Espresso» αναφέρει ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με κάποιους από τους υπευθύνους του ερωτικού τριήμερου, αλλά αυτό στάθηκε αδύνατο. Το ξενοδοχείο στην Πορταριά του Πηλίου έμοιαζε μάλιστα με φρούριο, αφού κανένας, εκτός από τους swingers, δε μπορούσε να περάσει.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass