Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΣΤΙΣ ΔΡΥΜΑΔΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ:

Αξίζουμε κάτι περισσότερο…

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2013 2:58 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:01
ΑΘΗΝΑ
Αναφορές στην οικονομική κρίση περιείχαν τα πασχαλινά μηνύματα της πολιτικής ηγεσίας.
«Να δείξουμε την υπομονή, το θάρρος και την ελπίδα ότι θα ξεπεράσουμε τα δικά πάθη. Ο ελληνικός λαός αξίζει κάτι περισσότερο» τόνισε ο Κάρολος Παπούλιας που βρέθηκε στο φυλάκιο του ακριτικού χωριού Δρυμάδες Ιωαννίνων.
«Είναι μεγάλη μέρα σήμερα με ένα σημαντικό μήνυμα. Ο Ιησούς Χριστός κατέβηκε, λοιδορήθηκε, βασανίστηκε, σταυρώθηκε για να σώσει τον άνθρωπο, να σώσει όλους εμάς.
» Και το μήνυμα είναι για εμάς, αυτή τη στιγμή να δείξουμε την υπομονή, το θάρρος και την ελπίδα ότι θα ξεπεράσουμε τα δικά μας πάθη. Ο ελληνικός λαός αξίζει κάτι περισσότερο. Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη σε όλους» τόνισε ο Κάρολος Παπούλιας.
Ο Κ.Παπούλιας αντάλλαξε με όλους ευχές, συνέφαγε με τους αξιωματικούς και τους οπλίτες της μονάδας και μοίρασε δώρα στους οκτώ στρατεύσιμους του Φυλακίου των συνόρων.
Κατά την αναχώρησή του, δήλωσε προς τους δημοσιογράφους: «Ζήσατε και ζήσαμε ωραίες στιγμές εδώ, στην ακριτική Ελλάδα, σε μια άλλη Ελλάδα, σε μια Ελλάδα που πάσχει, που μοχθεί, που ελπίζει. Αυτήν την Ελλάδα δεν έχουμε δικαίωμα να τη διαψεύσουμε. Πρέπει να κερδίσουμε αυτή τη σκληρή μάχη. Ήταν σήμερα στιγμές ανεπανάληπτες, τις ζήσατε και εσείς πιστεύω.»
* Στην Κρήτη με την οικογένειά του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας. Ανήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στην ακριτική Γαύδο, όπου αντάλλαξε ευχές με τους λιγοστούς κατοίκους.
Στη Θεσσαλονίκη μετέβη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ στην Αθήνα παρέμεινε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης. Στην Αθήνα παρέμεινε και ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
Στην Ικαρία μετέβη και φέτος ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ενώ στο Μέτσοβο γιόρτασε ο γγ της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass