Αυτοκτόνησε 47χρονη μητέρα δύο παιδιών

Σε κλινική του ΠΠΓΝΛ - ΕΔΕ διέταξε ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ

Δημοσίευση: 16 Φεβ 2025 10:15

ΑΘΗΝΑ
Νέα τραγωδία σημειώθηκε χθες στην Εύβοια καθώς μία μητέρα 47 ετών, μητέρα δύο παιδιών ηλικίας 21 και 18 ετών, αυτοκτόνησε.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr πρόκειται για μητέρα από το Μίστρο Ευβοίας η οποία φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή της μέσα σε κλινική που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ, Φώτης Σερέτης έχει διατάξει ΕΔΕ για το συμβάν.

 

Η 47ΧΡΟΝΗ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η 47χρονη είχε χάσει τον σύζυγό της πριν χρόνια ο οποίος ήταν ιερέας στη Στενή και έχασε τη ζωή του από ανακοπή όταν είχε πάει να ξεχιονίσει την εκκλησία.
Τα αιτία για τα οποία προχώρησε στην αυτοκτονία παραμένουν άγνωστα.
«Έχουμε τρελαθεί, δεν μπορέσουμε να πιστέψουμε ότι μία τόσο καλή και νέα κοπέλα δεν είναι πια ανάμεσά μας», είπαν κάτοικοι του χωριού στο evima.gr.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass