ΤΣΙΠΡΑΣ: Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ

Μην περιμένουν υπογραφή ντροπής από τον ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2014 10:20 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:43

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Κατηγορηματικό «όχι» στο σενάριο που θέλει τη Γερμανίδα καγκελάριο να ζητά την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθαρίζοντας από τα Γιάννενα πως «Τέτοια υπογραφή ντροπής, ας μην την περιμένουν από μας».

«Για υπογραφές ντροπής στον κο Σαμαρά και στον κο Βενιζέλο, όχι στον ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κι από το βήμα, της δεύτερης περιφερειακής συνδιάσκεψης κάλεσε  όλες τις Ελληνίδες, κι όλους τους Έλληνες, σε αγωνιστική εγρήγορση.

Αναφερόμενος στο άρθρο του Αντώνη Σαμαρά,ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε δριμεία επίθεση τονίζοντας: «Ζούμε το πιο βαθύ σκοτάδι πριν την αυγή, μας λέει ο πρωθυπουργός της καταστροφής, σε άρθρο του σε σημερινή εφημερίδα. Αφού παραθέσει για άλλη μια φορά όλα τα αγαπημένα του ψέματα. Εκείνο όμως που δεν τολμάει να πει, είναι:Πώς και γιατί από το success story,από το βγαίνουμε από το μνημόνιο,από το φεύγει το ΔΝΤ,από το επέστρεψε η ανάπτυξη,φτάσαμε στο βαθύ σκοτάδι;».

Σειρά πήρε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Θυμίζοντας τις δηλώσεις του κ. Βενιζέλου ανέφερε πως εκείνος δήλωσε πως «Την πατήσαμε με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο βοσκός με τα πρόβατα».

«Μάλλον εννοεί ότι εκείνος είναι ο βοσκός, εμείς ο λύκος, κι εσείς τα πρόβατα» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας για να καταλήξει ότι "Τα πρόβατα φοβούνται πιο πολύ. Τα πρόβατα φοβούνται, μη τυχόν και πάψουν να είναι πρόβατα και τους πάρουν στο κυνήγι".

Τέλος,με εμφανή δόση ειρωνείας ο κ.Τσίπρας αναφέρθηκε και στο ρόλο των αγορών λέγοντας πως «ποντάρουν ,στον εκβιασμό ότι οι αγορές θα καταστρέψουν την Ελλάδα, αν δεν τους αρέσει η κυβέρνηση που θα εκλέξει ο ελληνικός λαός».

«Λες και οι αγορές θα αποφασίσουν να αυτοκτονήσουν, επειδή θα στερηθούν τις υπηρεσίες του κυρίου Σαμαρά» κατέληξε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass