Εγκρίθηκε η Συγχώνευση Attica Bank – Παγκρήτιας

Από την Επιτροπή Ανταγωνισμού * Προβλέπεται να ολοκληρωθεί αρχές Σεπτεμβρίου

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2024 7:21

ΑΘΗΝΑΣε ενημέρωση του επενδυτικού κοινού αναφορικά με την έγκριση της συγχώνευσης με την Παγκρήτια Τράπεζα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, προχωρά η Attica Bank.

Σε συνέχεια των από 24.07.2024 και 26.07.2024 ανακοινώσεων καθώς και της από 29.08.2024 ανακοίνωσης αναφορικά με την έγκριση της Συγχώνευσης Attica Bank Παγκρήτιας Τράπεζας από την Τράπεζα της Ελλάδος, η «Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία» («Attica Bank») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι εγκρίθηκε χθες από την Επιτροπή Ανταγωνισμού η Συγχώνευση Attica Bank - Παγκρήτιας Τράπεζας Α.Ε. («Παγκρήτια») δι’ απορροφήσεως της Παγκρήτιας από την Attica Bank. Βάσει του υφιστάμενου χρονοδιαγράμματος η Συγχώνευση προβλέπεται να ολοκληρωθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου, εφόσον ληφθούν οι απαιτούμενες εγκρίσεις των Γενικών Συνελεύσεων των δύο πιστωτικών ιδρυμάτων. Σε κάθε περίπτωση το χρονοδιάγραμμα της Συγχώνευσης εξαρτάται από αστάθμητους παράγοντες και υπόκειται σε αλλαγές.
Η Τράπεζα θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για την εξέλιξη της διαδικασίας της συγχώνευσης στο πλαίσιο υλοποίησης των προβλεπόμενων στην από 18.07.2024 Συμφωνία μεταξύ του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και της Thrivest Holding Ltd., όπως αυτή κυρώθηκε με το α. 1 ν. 5127/2024.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass