Σύντομες Ειδήσεις από Ελλάδα

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2024 7:41

Στα δικαστήρια Φάμελλος και Τσαμπάζη

*Για ανάρτηση που υπαινίσσεται ότι έχουν σχέση *Στήριξη από Κασσελάκη

ΑΘΗΝΑ
Στα δικαστήρια προσφεύγουν ο Σωκράτης Φάμελλος και η Δώρα Τσαμπάζη για τη χυδαία επίθεση που δέχτηκαν από ανώνυμο χρήστη στα social που προέβη σε ανάρτηση που έθιγε την τιμή και την υπόληψή τους διασπείροντας ψευδώς ότι έχουν σχέση.

Όπως αναφερόταν στην ανάρτηση, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, «δεν διέθεσε ούτε ένα ευρώ για τα κομματικά media του ΣΥΡΙΖΑ» την ώρα που «έκανε διακοπές όλο τον Αύγουστο μαζί με τη νέα του σύντροφο, τη Δώρα Τσαμπάζη, και φιλοξενήθηκαν στο εξοχικό της Αχτσιόγλου».
Σκληρή ήταν η απάντηση του Σωκράτη Φάμελλου στο Χ, ο οποίος ζήτησε από τον εν λόγω χρήστη να ανακαλέσει άμεσα. «Διαμαρτύρομαι έντονα και σας καλώ να ανακαλέσετε άμεσα την απολύτως ψευδή και δυσφημιστική ανάρτησή σας σε βάρος μου και να προβείτε στην αναγκαία αποκατάσταση, διαφορετικά θα κινηθώ δικαστικά εναντίον σας» έγραψε.
Η κ. Τσαμπάζη απάντησε και εκείνη σε ανάλογα σκληρό ύφος προαναγγέλοντας την πρόθεσή της να κινηθεί νομικά, λέγοντας ότι «τα λέμε στα δικαστήρια και τότε θα μας εξηγήσεις ποιος και γιατί σε έβαλε να λες αυτές τις χυδαιότητες».
ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να στηρίξει τον Σωκράτη Φάμελλο «απέναντι στην αήθη επίθεση που δέχτηκε» μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο X.
Και προσέθεσε: «Τα ίδια αισθήματα στήριξης και συμπαράστασης τρέφω προς τη Δώρα Τσαμπάζη, με την επισήμανση ότι θα έπρεπε στην περίπτωσή της να είναι δύο φορές προσεκτικοί, διότι γνωρίζουν τι πέρασε». «Όμως η χυδαιότητα έχει υπερβεί κάθε όριο και το ζούμε πλέον καθημερινά» καταλήγει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Παρασύρθηκε από μηχανή τρένου στα Διαβατά
*69χρονη που επιχείρησε να διασχίσει κάθετα τις γραμμές

ΑΘΗΝΑ
Τραγικό θάνατο βρήκε μία 69χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή των Διαβατών, όταν διασχίζοντας κάθετα τις σιδηροδρομικές γραμμές, την παρέσυρε η μηχανή του τρένου.
Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα, πήδηξε κάγκελα που βρίσκονται στο σημείο, για να κόψει δρόμο και να πάει στο κοντινό σούπερ μάρκετ για ψώνια. Σημειώνεται πως στο σημείο δεν υπήρχε διάβαση. Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ, ωστόσο το άτυχο άτομο είχε ήδη καταλήξει.

 

Διασώθηκαν μετανάστες σε Τήλο-Κω
*Συνελήφθη  διακινητής μετά από καταδίωξη

ΑΘΗΝΑ
Δώδεκα πρόσφυγες και μετανάστες εντοπίστηκαν χθες στην περιοχή «Μεγάλο Χωριό» της Τήλου.
Ο διακινητής συνελήφθη μετά από καταδίωξη στην παραλιακή περιοχή «Σκάφης».
Προχθές, επίσης, διασώθηκαν 29 πρόσφυγες και μετανάστες στην Κω. Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, ευρισκόμενο σε περιπολία, εντόπισε ταχύπλοο να κινείται με μεγάλη ταχύτητα στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του λιμένα της Κω. Ακινητοποιήθηκε και οι 29 αλλοδαποί που μετέφερε μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι και απ’ εκεί στο Λιμεναρχείο.

 

Αποπειράθηκαν να βιάσουν 19χρονη
*Αγνωστοι που επιτέθηκαν και στον φίλο της στο Ηράκλειο

ΑΘΗΝΑ
Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα ζευγάρι τουριστών από την Ολλανδία στο Ηράκλειο Κρήτη όταν δύο άνδρες από το Σουδάν επιχείρησαν να βιάσουν την 19χρονη γυναίκα μπροστά στα μάτια του φίλου της.
Εκείνος προσπάθησε να την προστατεύσει, αλλά δέχθηκε επίθεση από τους δράστες. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα creta24.gr, το τρομακτικό περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής (23/8) στην περιοχή της Χερσονήσου.
Οι τουρίστες είχαν αποσυρθεί σε μια βραχώδη ακτή για λίγη ηρεμία, όταν οι δύο Σουδανοί, που κρύβονταν, τους επιτέθηκαν. Ο ένας αποπειράθηκε να βιάσει τη γυναίκα, ενώ ο άλλος παρακολουθούσε.
Παρόλο που είχαν καταναλώσει αλκοόλ, το ζευγάρι κατάφερε να αντιδράσει, με τον φίλο της 19χρονης να προσπαθεί να την υπερασπιστεί, παρά την επίθεση που δέχτηκε. Φωνάζοντας για βοήθεια, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.
Το ζευγάρι κατέφυγε σοκαρισμένο στο Λιμενικό Τμήμα της Χερσονήσου και περιέγραψε το συμβάν. Οι λιμενικές αρχές εντόπισαν τους δράστες στην περιοχή και τους συνέλαβαν.
Αναμένεται να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass