33χρονος έχασε τη ζωή του κάνοντας παραπέντε

*Ήταν πατέρας ενός 2χρονου και έμπειρος χειριστής

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2024 7:50

ΑΘΗΝΑ
Από τη Λέσβο ήταν ο 33χρονος που έχασε προχθες τη ζωή του στη Μάνδρα του Δήμου Αβδήρων στην Ξάνθη όταν, κάτω από άγνωστες συνθήκες, ενώ πετούσε με μηχανοκίνητο αλεξίπτωτο πλαγιάς, έπεσε από υψόμετρο στο έδαφος.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα stonisi.gr, η τοπική κοινωνία της Λέσβου στο άκουσμα της είδησης έχει βυθιστεί στο πένθος, αφού κανένας δεν μπορεί να πιστέψει το πόσο άδικα έφυγε από τη ζωή ο 33χρονος Ραφαήλ.
Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο 33χρονος, πατέρας ενός παιδιού μόλις 2 ετών, βρέθηκε στην Ξάνθη για να παραλάβει τη γυναίκα του και, καθώς ήταν έμπειρος χειριστής, αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια σύντομη πτήση με το παραπέντε. Ωστόσο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο και έπεσε από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό τέλος.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μαζί με τον άτυχο άνδρα υπήρχε στην περιοχή και ένας φίλος του, ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ψάχνοντας ταυτόχρονα στην περιοχή για να εντοπίσει τον 33χρονο.
Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης χωρίς τις αισθήσεις του και παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 33χρονος δεν επανήλθε.
Συγκλονισμένη για τον θάνατο του 33χρονου είναι η κοινωνία της Λουτρόπολης Θέρμης, στη Λέσβο, καθώς ο άτυχος άνδρας ήταν από εκεί.
Οι συγχωριανοί του δεν μπορούν να πιστέψουν την απώλειά του και με αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα εκφράζουν τη θλίψη τους και τη συμπαράστασή τους στην οικογένειά του, αλλά και στην τραγική μητέρα του που έχει χάσει άλλα δύο παιδιά.
«Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια», «Κρίμα και άδικο, νέο παλικάρι, καλό παράδεισο», είναι μερικά από τα δεκάδες σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass