Βουτιά από τον καταπέλτη για να πάνε παραλία

*Εικόνες ντροπής για την τουριστική Ελλάδα στον Μπάλο Χανίων

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2024 8:00

ΑΘΗΝΑ
Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν εικόνες με τουρίστες να αποβιβάζονται μέσα στη θάλασσα, βουτώντας στο νερό, για να φτάσουν στη γνωστή παραλία του Μπάλου στα Χανιά.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε τοπικά μέσα δείχνουν τους τουρίστες οι οποίοι φθάνουν στην παραλία με το μεγάλο πλοίο να πηδούν στο νερό από τον καταπέλτη του. Η.... αποβίβαση γίνεται σε βάθος, κατευθείαν στη θάλασσα, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να βρίσκονται ξαφνικά στο νερό, με ό,τι κινδύνους μπορεί αυτό να συνεπάγεται. Είναι χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες που τους δείχνουν με το νερό ως τον λαιμό.
Τοπικά ΜΜΕ σημειώνουν ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο έχει δρομολογηθεί η μεταφορά πλωτής εξέδρας στην περιοχή, που αναμένεται να δοθεί στη διάθεση των επισκεπτών από Δευτέρα για να δοθεί ένα τέλος σε αυτή τη διαδικασία που αποτυπώθηκε και στις φωτό που κάνουν το γύρο του διαδικτύου.
Χαρακτηριστικές για τις εικόνες από τον Μπάλο, είναι και μαρτυρίες ατόμων που έζησαν την εμπειρία αυτή. Γυναίκα, της οποίας τα παιδιά ήρθαν από την Αμερική με φιλοξενούμενούς τους και επισκέφθηκαν την περιοχή την περασμένη εβδομάδα, ανέφερε μιλώντας στο zarpanews:
«Θέλω να αναφέρω την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην αποβίβαση και επιβίβαση στο μεγάλο καράβι των 800- 900 επιβατών στον Μπάλο. Πρέπει οι άνθρωποι να περπατήσουν στο νερό μέχρι τον λαιμό για να φτάσουν στην άκρη της θάλασσας. Τα μεγάλα σε ηλικία άτομα είναι αδύνατον να περπατήσουν» ανάφερε και συνέχισε: «Οι περισσότεροι έμειναν στο πλοίο από φόβο. Μόνο καμιά 40αρια άτομα κατέβηκαν και όλοι γύρισαν πίσω θυμωμένοι και απογοητευμένοι».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass