Ξυλοκόπησαν 15χρονο που δήλωσε ότι είναι γκέι

*Πατέρας και θείος στην Πάτρα

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2024 7:50

ΠΑΤΡΑ
Ένα σοκαριστικό περιστατικό βίας και κακοποίησης ανηλίκου από στενούς συγγενείς του φέρεται να σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες σε οικισμό λίγο έξω από την Πάτρα.


Σύμφωνα με το pelop.gr, όταν ένας 15χρονος αποκάλυψε στον πατέρα του πως είναι ομοφυλόφιλος, τόσο ο ίδιος ο πατέρας του όσο και ο θείος του έγιναν έξαλλοι και τον ξυλοκόπησαν άγρια, για τιμωρία, με το παιδί να εμφανίζεται στην πλατεία του χωριού, αιμόφυρτο. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Ο πατέρας που φέρεται να έδειρε το παιδί του είναι πρώην οικοδόμος και νυν αγρότης. Η μητέρα του παιδιού, που είχε χωρίσει με τον σύζυγό της, βρίσκεται στο πλευρό του παιδιού της.
* Ανακοίνωση αναφορικά με την κακοποίηση 15χρονου σε χωριό της Πάτρας εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού, σημειώνοντας πως από το 2012 είχε γίνει αναφορά για παραμέληση του ανηλίκου.
Το Χαμόγελο του Παιδιού σε ανακοίνωση που εξέδωσε, τονίζει πως «σημειώνεται πως η οικογένεια κατά το διάστημα 2009-2019 υποστηρίχθηκε ολιστικά από το Κέντρο Στήριξης του Οργανισμού στην Πάτρα. Επιπλέον, το 2012 είχαμε λάβει κλήση στην Εθνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056, σύμφωνα με την οποία υπήρχε έντονη παραμέληση του ανήλικου. Άμεσα, όπως γίνεται για κάθε ανάλογη καταγγελία, ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελία Ανηλίκων ώστε να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass